Δημοτική υπάλληλος η σύζυγος του "παλαιοχριστιανού" - Τσακωνόταν με τον κόσμο

Σύζυγος του 45χρονου Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, που αυτοαποκαλείται "παλαιοχριστιανός" και ζούσε με τα παιδιά του σε λαγούμια στην Κορινθία, η Σεβαστή εργαζόταν ως δημοτική υπάλληλος στον Δήμο Ωρωπού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Σεβαστή, όντας συμβασιούχος, εργαζόταν στο Δασαρχείο Μαραθώνα, ενώ ο 45χρονος σύζυγός της απασχολούνταν με τηλεργασία στον Δήμο Ερέτριας στον τομέα της καθαριότητας.

Συνάδελφος της Σεβαστής μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" και περιέγραψε την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά της: "Ήταν λίγο ιδιότροπη. Τσακωνόταν με τον κόσμο. Την έφερε ο δασάρχης μέσα να καθαρίζει, να σκουπίζει. Δημιουργούσε θέματα έξω. Τσακωνόταν με τα άλλα παιδιά. Ήταν λίγο ιδιότροπη. Έρχόταν από Αγίους Αποστόλους. Έμενε Κάλαμο και ερχόταν Καπανδρίτι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Να σκεφτείτε και δύο φορές από Αγίους Αποστόλους-Καπανδρίτι, που είναι γύρω στα 25-27 χλμ., είχε έρθει με ποδήλατο."

Η αποκάλυψη για την εργασία της Σεβαστής έρχεται να προστεθεί στο θρίλερ που εκτυλίσσεται στην Κορινθία, με τον 45χρονο να έχει συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και να κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του.

Ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα:

  • Πώς η Σεβαστή συνδύαζε την εργασία της με την φροντίδα των παιδιών και την ζωή σε λαγούμια;
  • Γνώριζαν οι συνάδελφοί της για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας;
  • Υπήρξαν ενδείξεις κακοποίησης των παιδιών;

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται, ενώ η κοινωνία σοκάρεται από την τραγική ιστορία της οικογένειας.