Τι αλλάζει στο AIRBNB;

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Politic.gr, η Airbnb επανασυστήνει τα Airbnb Δωμάτια, την επιλογή διαμονής σε ιδιωτικά δωμάτια καθώς και 50 + νέες δυνατότητες και αναβαθμίσεις που υιοθετήθηκαν μετά από συζητήσεις με τους χρήστες της πλατφόρμας. Επίσης, σύμφωνα με το travel.gr, ανακοίνωσε τους 10 κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα για διαμονή σε Airbnb, σύμφωνα με τις κορυφαίες αναζητήσεις μέσω Airbnb από επισκέπτες από την Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του έτους για το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το travel.gr, οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα για διαμονή σε Airbnb είναι:

  1. Σαντορίνη
  2. Μύκονος
  3. Κρήτη
  4. Πάργα
  5. Κέρκυρα
  6. Ρόδος
  7. Χαλκιδική
  8. Ζάκυνθος
  9. Νάξος
  10. Σκιάθος

Τιμές στην Ελλάδα 

Οι τιμές του Airbnb στην Ελλάδα μπορούν να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την περιοχή, την εποχή και το είδος της κατοικίας που επιλέγεται. Συνήθως, οι τιμές ξεκινούν από περίπου 30-40 ευρώ την ημέρα για ένα δωμάτιο ή ένα μικρό διαμέρισμα και μπορούν να φτάσουν έως και χιλιάδες ευρώ την ημέρα για μεγαλύτερες κατοικίες σε πιο πολυτελείς περιοχές.

Επίσης, οι τιμές μπορούν να επηρεαστούν από διάφορους παράγοντες, όπως η δημοτικότητα της περιοχής, ο αριθμός των κρατήσεων, οι κανονισμοί της πλατφόρμας, οι εποχικές προσφορές και τα πακέτα των ιδιοκτητών. 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πέρα ​​από τη βασική τιμή του δωματίου, μπορεί να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις, όπως φόροι, καθαρισμός και ασφάλεια. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες, όπως πρωινό ή περιηγήσεις στην περιοχή, οι οποίες επίσης μπορούν να επηρεάσουν την τελική τιμή της κράτησης.

Πώς μπορώ να βρω το σωστό δωμάτιο;

Για να βρείτε το σωστό δωμάτιο στο Airbnb μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης. Επιλέξτε την πόλη ή την περιοχή που θέλετε να επισκεφθείτε και επιλέξτε τις ημερομηνίες και τον αριθμό των επισκεπτών. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα για να βρείτε το καλύτερο δωμάτιο για εσάς.

Υπάρχουν προσφορές για τους νέους χρήστες;

Ναι, υπάρχουν προσφορές για τους νέους χρήστες στο Airbnb. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο Airbnb για να δείτε τις τρέχουσες προσφορές. 

Πώς μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Για να ακυρώσετε την κράτησή σας στο Airbnb πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μεταβείτε στη σελίδα “Τα ταξίδια μου” στο Airbnb.
  2. Επιλέξτε την κράτηση που θέλετε να ακυρώσετε.
  3. Κάντε κλικ στο “Ακύρωση κράτησης”.
  4. Επιλέξτε το λόγο ακύρωσης και επιβεβαιώστε την ακύρωση.

Πόσο ασφαλής είναι τα δωμάτια;

Τα δωμάτια στο Airbnb είναι ασφαλή και οι ιδιοκτήτες τους είναι υπεύθυνοι για την παροχή ασφαλούς και καθαρής διαμονής στους επισκέπτες τους. Επίσης, το Airbnb προσφέρει πολλές επιλογές για την ασφάλεια των επισκεπτών του. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο Airbnb.