Αναγνώρισε και άλλους βιαστές της η ανήλικη

Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση η νέα κατάθεση του κοριτσιού για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης μετά από 6 ώρες η τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει από φωτογραφίες άνδρες που την βίασαν μετά από ραντεβού που έκλεινε ο Ηλίας Μίχος στα Σεπόλια.

Η ανήλικη βρέθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων στη ΓΑΔΑ και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, προκειμένου να διευκρινιστούν σημεία των προηγούμενων καταθέσεων της, καθώς όπως γίνεται αντιληπτό, το παιδί είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση με όσα βιώνει. 

Παράλληλα, τις επιδείχθηκαν φωτογραφίες τουλάχιστον δέκα ανδρών, που οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν ότι είχαν κλείσει ραντεβού για να την βιάσουν στα Σεπόλια, καθώς και φωτογραφίες ανδρών οι οποίοι συνομιλούσαν με τα προφίλ που της είχε φτιάξει ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός της Ηλίας Μίχος στο BlindChat.

Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε δύο ή τρία άτομα, που είχαν συναντηθεί μαζί της στα Σεπόλια, ενώ σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη, δεν είναι ο αστυνομικός που υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ και εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μετά την αναγνώριση από την 12χρονη των προσώπων που την βίασαν, οι αστυνομικοί θα απευθυνθούν στη ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, με τις συλλήψεις να γίνονται ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες.