Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Με βίασε και ήμουν σε άμυνα» λέει η 38χρονη

Η 38χρονη δεν κατάφερε να πείσει για την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο. Αμίλητη πήρε το δρόμο για τη φυλακή, με τους ισχυρισμούς της, να προκαλούν αντιδράσεις…

Σκυφτή και αμίλητη η 38χρονη κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας του εν διαστάσει συζύγου της, οδηγήθηκε στις φυλακές, αφού με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα στο Ηράκλειο κρίθηκε προφυλακιστέα. «Ισχυρίστηκε ότι την βίασε εκείνο το συγκεκριμένο βράδυ, ότι τη χτύπησε και στην προσπάθειά της να αμυνθεί του πέταξε μία πολύ μικρή ποσότητα από συγκεκριμένο καυστικό υγρό το οποίο το είχε παραγγείλει ως καθαριστικό», δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Η γυναίκα οδηγήθηκε το νωρίς το πρωί υπό άκρα μυστικότητα και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου. Επί 5 ώρες απαντούσε στις ερωτήσεις ανακριτή και εισαγγελέα για όσα έγιναν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το βράδυ που έριξε το καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η ίδια φέρεται να είπε «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο κρυβόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα εκείνη φέρεται ότι απάντησε: «Κρυβόμουν γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση, ήμουν και είμαι σε σοκ».

Πιο αναλυτικά η 38χρονη είπε: «Το καυστικό υγρό το προμηθεύτηκα νόμιμα από το διαδίκτυο. Είναι ένα καθαριστικό υγρό το οποίο χρησιμοποιείται για τη σκουριά. Το παρέλαβα από ταχυδρομική εταιρεία και το είχα συνεχώς μαζί μου για άμυνα. Εκείνο το βράδυ είχα βάλει μια μικρή ποσότητα κάτω των 100 ml σε ένα γυάλινο δοχείο. Δεν είχα συνεργό» είπε αρχικά και στη συνέχεια επεκτάθηκε στα όσα έγιναν μέσα στο ξενοδοχείο.

«Μετά τις απειλές μου όρμηξε και με ανάγκσε με τη βία σε σεξουαλική πράξη παρόλο που εγώ, με αυτά που μου είχε πει δεν ήθελα να με ακουμπάει. Αφού με βίασε, με έβρισε χυδαία και μου χτύπησε δυνατά το κεφάλι. Τότε εγώ φοβούμενη και σε κατάσταση πανικού, έβγαλα από την τσάντα μου, το καυστικό υγρό και του το πέταξα για να σωθώ.»

Ο 38χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το λαιμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.