Άλλος άνθρωπος η Καλομοίρα - Έγινε κατάξανθη! Τα σχόλια των celebrities

«Είναι αλήθεια ότι οι ξανθές περνούν καλύτερα; Ας το ανακαλύψουμε έγραψε στη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram της η Καλομοίρα και μας συστήνεται ως ξανθιά.

Το νέο της look είναι άκρως εντυπωσιακό και πολλές επώνυμες Ελληνίδες σχολίασαν την αλλαγή της εμφάνισής της!

Η τραγουδίστρια διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη στο οποίο εμφανίστηκαν η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Νίκος Κουρκούλης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας τους στην Αμερική. Η Κέλλυ Κελεκίδου ανέβασε τη σκηνή την Καλομοίρα που την τίμησε με την παρουσία της. Στην έξοδό της ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Πάνος Παπανδριανός.

Είναι πια ξανθιά και πιο αδύνατη από ποτέ!

Να σας θυμίσουμε ότι στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, είχε πάρει 40 κιλά και χρειάστηκε να κόψει ορισμένες τροφές και να βάλει την γυμναστική στην ζωή της για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα.

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστρια μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.

Η τραγουδίστρια, όπως είχε πει ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να αδυνατίσει, όπου έκοψε τα μακαρόνια, τα παχυντικά γεύματα όπως τα junk food και το λευκό αλεύρι. Πρόσθεσε στην διατροφή της, προϊόντα ολικής άλεσης, φρούτα, λαχανικά, ψάρι, κοτόπουλο και γιαούρτι.

«Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο. Κάνω τουλάχιστον μία ώρα γυμναστική και καταναλώνω έξι γεύματα την ημέρα. Το πρωινό μου περιλαμβάνει ασπράδια αβγών με μανιτάρια και κρεμμύδια αλλά και χυμούς φρούτων και λαχανικών. Σε κάθε γεύμα μου προσπαθώ να βάζω φρούτα και λαχανικά. Αυτό είναι το μυστικό μου. Το μεσημέρι τρώω σαλάτα με ψάρι ή κοτόπουλο με ζυμαρικά ολικής άλεσης. Το βράδυ μόνο περιορίζομαι σε ένα γιαούρτι», έχει δηλώσει η ίδια.