15 εκατ. η περιουσία διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών - Πλούταρχος, Αργυρός, Κοκκίνου, Σφακιανάκης κ.α.

Μετά από μεγάλη καριέρα σε πίστες, νυχτερινά μαγαζιά και χιλιάδες πωλήσεις δίσκων και cds, έχουν καταφέρει να γεμίσουν και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, εκτός από τα κέντρα που εμφανίζονται.

Viral έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ένα δημοσίευμα το οποίο παρουσιάζει βάσει στοιχείο, τις περιουσίες που έχουν χτίσει διάσημοι Έλληνες τραγουδιστές, μετά από χρόνια καριέρες και πάρα πολλές επιτυχίες.

Πολλά από αυτά τα ποσά τα έχουμε ξαναδιαβάσει σε σχετικά ρεπορτάζ τα τελευταία χρόνια, όμως πρώτη φορά τα βρήκαμε συγκεντρωμένα όλα μαζί και προφανώς προκαλούν… ίλιγγο!

Γιάννης Πλούταρχος – 1.32 εκατομμύρια ευρώ

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του. Μετρά χρόνια στο ελληνικό τραγούδι με αμέτρητες επιτυχίες που σιγοτραγουδιούνται όλα αυτά τα χρόνια. Πατέρας 5 παιδιών αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη χωρίς να έχει δώσει ποτέ αφορμή για αρνητικά σχόλια. Με πολύ σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να αποκτήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία που ανέρχεται στα 1,32 εκατομμύρια ευρώ.

Νότης Σφακιανάκης – 930.000 ευρώ

Είναι ο πιο επιτυχημένος Έλληνας τραγουδιστής των τελευταίων δεκαετιών κατέχοντας παράλληλα το ρεκόρ πωλήσεων σε δίσκους. Είναι γνωστός για την κοινωνική του δράση αλλά και για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Τα τελευταία χρόνια η αξία της περιουσίας του ανέρχεται στα 930.000 ευρώ.

Νατάσσα Θεοδωρίδου – 9 εκατομμύρια ευρώ

Μια από τις καλύτερες φωνές της ελληνικής πίστας, η Νατάσσα Θεοδωρίδου δέχεται την τεράστια αγάπη του κοινού. Έχει καταφέρει να συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες και να κάνει κάθε τραγούδι που ερμηνεύει τεράστια επιτυχία. Επενδύει στην αγορά ακινήτων με την περιουσία της να φτάνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ελευθερία Αρβανιτάκη – 1 εκατομμύριο ευρώ

Ταπεινή, γλυκιά, ευαίσθητη με δυναμισμό είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που μέχρι και οι Νew York Times έκαναν αφιέρωμα, ενώ τα τραγούδια της ακούγονταν και στην Αγγλία και πρωτοστατούσε σε αρκετά εξώφυλλα της εποχής. Λόγω της επιτυχία της αυτής η δηλωμένη της περιουσία είναι 1 εκατομμύριο ευρώ.

Κωνσταντίνος Αργυρός – 960.000 ευρώ

Από πολύ μικρός συνειδητοποίησε ότι του αρέσει να τραγουδά. Με τους έφηβους φίλους δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, ενώ λίγο αργότερα συμμετείχε σε ένα σόου ταλέντων και έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του τραγουδιού. Σημειώνει τεράστια επιτυχία και όπου εμφανίζεται οι θαυμαστές του τον ακολουθούν πιστά. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως αποτελεί έναν πολύ αγαπητό καλλιτέχνη, ενώ η αμοιβές του ξεπερνούν τις 960.000 ευρώ το χρόνο με την περιουσία του να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Έλλη Κοκκίνου – 1 εκατομμύριο ευρώ

Εκτός από όμορφη γυναίκα είναι και μια επιτυχημένη τραγουδίστρια με πολλούς χρυσούς δίσκους και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Μετά από σκληρή δουλειά κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου βγάζοντας εύκολα περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Πηγή: kingdomofmen.com