Δίκη Depp - Heard: Δικαίωση για τον ηθοποιό! Θα λάβει αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων

Μετά από έξι εβδομάδες συνεχών στοιχείων, μαρτύρων και κατηγοριών βγήκε η μεγάλη απόφαση σχετικά με τη δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard.

Όλος ο κόσμος παρακολουθούσε από το πρώτο λεπτό τα όσα διαδραματίζονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα και περίμενε με αγωνία την απόφαση των ενόρκων.Την Παρασκευή, οι ένορκοι δεν κατάφεραν να έρθουν σε ομοφωνία, οπότε η ετυμηγορία μετατέθηκε για την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προσπερνώντας την αργία της Ημέρας Μνήμης τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Καθώς ούτε η χτεσινή ημέρα ήταν αρκετή για να πάρουν μία κοινή απόφαση, η ετυμηγορία ανακοινώθηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Οι ένορκοι κατέληξαν πως δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και... πείστηκαν από τις ερμηνείες της στο εδώλιο.Η απόφασή τους χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ» και η ίδια καλείται να δώσει αποζημίωση ύψους 2 εκατ. δολαρίων.

Να σας θυμίσουμε πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της Άμπερ, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στην Washington Post. Στη συνέχεια η Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του γάμου τους.Ο ηθοποιός λίγο αργότερα τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η 7μελής επιτροπή των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της.

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το αν η Άμπερ Χερντ το έκανε με «δόλο και κακία», οι ένορκοι βρήκαν ότι ενήργησε με «πραγματική κακία».