Μαρία Τζομπανάκη: Η επική ατάκα για τον γάμο του Ορφέα, η βροχή και η αποκάλυψη για το γλέντι!

Τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη πάντρεψε η Μαρία Τζομπανάκη το περασμένο Σάββατο.

Η ηθοποιός μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής (19-06) στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, αναφέρθηκε με συγκίνηση στο γεγονός κάνοντας αποκαλύψεις!

«Λένε ότι όποιος δεν χτίσει και δεν παντρέψει δεν έχει νιώσει τη ζωή, ναι έτσι είναι! Το κατάλαβα πολύ καλά! Έχω χτίσει και ήταν λιγότερο αγχωτικό», είπε στον «αέρα» της εκπομπής κάνοντας άπαντες να γελούν.



«Ο γάμος είναι κάτι άλλο παρότι τα παιδιά φρόντισαν για πάρα πολλά πράγματα όταν βρέχει την ημέρα του γάμου και αλλάζεις όλη τη προετοιμασία… Είχαν σκηνοθετήσει ένα παραμύθι, ξαφνικά στριμωχτήκαμε σε μια μικρή αίθουσα αλλά η αγάπη του κόσμου και η αγάπη των παιδιών τα ξεπέρασε όλα. Ήταν ένα πάρτι μέχρι το πρωί! Κανένας δεν καθόταν. Ήρθαν υπέροχοι καλεσμένοι από παντού, άνθρωποι που μας αγαπάνε!», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Ο γάμος, όπως σας έχουμε πληροφορήσει ήδη, είχε έντονο άρωμα από Κρήτη αφού ο γαμπρός εμφανίστηκε με το κουστούμι του το οποίο είχε στολίσει με κρητικό σαρίκι.
Η νύφη είχε επιλέξει ένα ιβουάρ νυφικό και είχε κάτω τα μαλλιά της ενώ ο γιος τους ήταν ασορτί ντυμένος σαν τον πατέρα του.



Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο στενός φίλος του Ορφέα Αυγουστίδη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η σκηνοθέτιδα σύντροφός του Φαίδρα Τσολίνα. Μετά το μυστήριο, στο τέλος του οποίου οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, ακολούθησε καθαρόαιμο κρητικό γλέντι με επαγγελματίες χορευτές να σέρνουν τον χορό με πεντοζάλι και συρτό.