Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με πληροφορίες – Τι θα υποστηρίξει

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άννα Βλαχοπαναγιώτη, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, αναμένεται να μεταβεί στην ανακρίτρια μέσα τις επόμενες ώρες, και πρόκειται μάλιστα να υποστηρίξει την κατηγορία.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας των τριών κοριτσιών είχε δηλώσει πως αδυνατεί να πιστέψει ότι η γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών του που πέθαναν διαδοχικά μέσα σε τρία χρόνια, είναι κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους.




Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και το ereportaz TV, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, παραδέχθηκε ότι η ουσία κεταμίνη, από την οποία πέθανε η μεγάλη του κόρη, δεν υπήρχε στο νοσοκομείο Παίδων.


«Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο… Και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα…Ότι αυτή η ουσία στο “Αγλαΐα Κυριακού” δεν υπήρχε! Και δεν είναι τσεκαρισμένο μόνο από εμένα και από εσένα… Τσεκαρισμένο από οργανισμό φαρμάκων… Και κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο… Ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να τη βάλει…».

«Ακόμη και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη… Πώς την έδωσε… Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά…», πρόσθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο πατέρας της 9χρονης, αναρωτήθηκε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν αντιλήφθηκε τίποτα και εμφανίστηκε μετανιωμένος που δεν πέρασε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

«Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα! Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή…».




Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «1000% σίγουρη» για την αθωότητα της 33χρονης
Απόλυτα βέβαιη για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίστηκε η αδερφή της, Δήμητρα, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως είναι «άδικο όλο αυτό που συμβαίνει με τη Ρούλα» και πως «είμαι 1000% σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας, μιλάω μαζί της καθημερινά και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση».

Αναφορικά με τον θάνατο της Μαλένας, τη στιγμή του οποίου ήταν παρούσα η ίδια, η Δήμητρα Πισπιρίγκου τόνισε χαρακτηριστικά: «Eγώ τη βρήκα τη Μαλένα, πήγα να την ξυπνήσω. Προσπαθήσαμε να την επαναφέρουμε. Στο δωμάτιο της Μαλένας ήταν μόνο η Τζωρτζίνα, δεν μπορεί κανείς να τη έκανε κακό θα το είχα ακούσει, το σπίτι δεν έιναι τόσο μεγάλο».