Στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας για τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου "The Enforcer"

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (25/06) ο Αντόνιο Μπαντέρας, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων, με τίτλο "The Enforcer" και με την υπογραφή του σκηνοθέτη Richard Hughes, που ξεκινούν πολύ σύντομα.

Ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός έφτασε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής με ιδιωτικό τζετ, ένα Gulfstream G200 Galaxy, στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, σύμφωνα με τα Όμορφα Ταξίδια. Με την παρέα του οδηγήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου και θα μείνει, σύμφωνα με το thestival.

Τα πρώτα καρέ είναι προγραμματισμένα για τη Δευτέρα, αλλά η επικοινωνία προς την παραγωγή και τους ανθρώπους του κάστινγκ συνεχίζεται, αφού πολλοί -όχι μόνο καθημερινοί πολίτες αλλά και «επώνυμοι» της πόλης- έχουν διακριτικά εκφράσει το ενδιαφέρον να δώσουν το «παρών», έστω ως βοηθητικοί ηθοποιοί σε μια σκηνή της ταινίας δράσης, που θα μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε Μαϊάμι.

Ωστόσο, είναι στη διακριτική ευχέρεια των υπευθύνων του κάστινγκ που θα αποφασίσουν αν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια σκηνή. Ίσως κάτι τέτοιο να εξαρτηθεί και από σεναριακές αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Μεγάλη απάτη σε βάρος υποψήφιων κομπάρσων

Την προσοχή του κοινού για πιθανή προσέγγιση από επιτήδειους ζητά η παραγωγή της χολιγουντιανής κινηματογραφικής ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από επικοινωνία που είχαν στελέχη της παραγωγής με βοηθητικούς ηθοποιούς, έγινε γνωστό πως αριθμός των extras που θα συμμετέχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην ταινία, έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mails του casting call (σ.σ πρόσκληση ενδιαφέροντος για ακρόαση) στο κινητό τους τηλέφωνο και δη από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις barracuda.themovie@gmail.com, barracuda.themovie@yahoo.com.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, τα παράνομα αυτά μηνύματα ζητούν εισαγωγή προσωπικών στοιχείων όπως ΑΦΜ, αριθμού πιστωτικής κάρτας κ.ά και είναι κακόβουλα (spam). Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμιά τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής.

Ενα απο τα μηνύματα που εστάλησαν.
Ενα απο τα μηνύματα που εστάλησαν.  ΑΠΕ ΜΠΕ

Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει «χακάρισμα» των e-mails του τμήματος casting και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησης τους.