Ξεσάλωσε το Twitter με τους θαυμαστές του Κ.Μητσοτάκη από το Ουαγκουντουγκού

Πολλά likes από το εξωτερικό έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στα ποστ του στα social media, κάτι που φυσικά δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter.
Ο πρωθυπουργός έχει likes από αλλοδαπούς όπως ο Hawrw από το Ιράκ, ο Chi από το Λάγος, ο Klodian από το Ελμπασάν, ο Mirshad από το Αζερμπαϊτζάν, ο Genci από την Αλβανία, ο Muhammad από το Καράτσι του Πακιστάν, η Riste από τα Σκόπια, ο Baba από τη Φρανκφούρτη, ο Esoteric Nous από την Ισπανία, ο Yassine από την Κασαμπλάνκα, ο Kazi από το Λακσμιπούρ του Σιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και ο Martine από το Ουαγκαντουγκού.

Όπως ήταν αναμενόμενο το #Ουαγκουντουγκού που είναι πρωτεύουσα της ταλαιπωρημένης Μπουρκίνα Φάσο και ο λογαριασμός του Μαρτίν (Martine) με καταγωγή από εκεί και είναι φαν το πρωθυπουργού έκλεψε την παράσταση στο δραστήριο μέσο.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν, είναι πράγματι τόσο μεγάλη η απήχηση και η καριέρα του πρωθυπουργού στο εξωτερικό ή κάποιος πληρώνει λογαριασμούς από εξωτικές χώρες ώστε να εμφανίζονται λάτρεις του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Τις απαντήσεις δίνει το twitter