Πρισίλα Πρίσλεϊ : Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αυτοκτονία του εγγονού της

Την σιωπή της έσπασε η Πρισίλα Πρίσλεϊ, μετά την τραγική αυτοκτονία του 27χρονου εγγονού της Μπέντζαμιν Κίο.    Ο 27χρονος Μπέντζαμιν Κίο αυτοκτόνησε στις 12 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της συντρόφου του στο σπίτι της μητέρας του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ μετά από πάρτι που έκαναν με φίλους.

Μάλιστα, οι γείτονες, άκουσαν την σύντροφό του, Νταϊάνα Πίντο να του φωνάζει «Μην το κάνεις».

Μετά την αυτοκτονία του – πυροβολήθηκε με όπλο στο πρόσωπο – ένας φίλος του αποκάλυψε πως πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και πως η σαϊεντολογία του είχε καταστρέψει την ζωή.
Η 75χρονη Πρισίλα Πρίσλεϊ, που ήταν παντρεμένη με τον Έλβις Πρίσλεϊ από το 1967 έως το 1973 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στην σελίδα της στο Facebook, όπου ανέφερε πως πρόκειται για «μία από τις πιο σκοτεινές ημέρες της ζωής της».
Η συγκινητική ανάρτηση της Πρισίλα Πρίσλεϊ

«Αυτές είναι μερικές από τις πιο σκοτεινές ημέρες της ζωής της οικογένειάς μου» ξεκινά στην ανάρτησή της.

«Το σοκ της απώλειας του Μπεν ήταν συντριπτικό. Το να προσπαθώ να ενώσω όλα τα κομμάτια προκειμένου να καταλάβω τα πιθανά γιατί, με έχουν διαλύσει. Κάθε μέρα που ξυπνάω, προσεύχομαι πως θα είναι καλύτερα. Μετά, σκέφτομαι την κόρη μου και τον πόνο που περνά καθώς ήταν μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα. 

Ο πατέρας του Μπεν, ο Ντάνι, είναι συντετριμμένος, καθώς ο Μπεν ήταν ο μοναδικός γιος του. Η Ρίλεϊ, που ήταν τόσο κοντά του. Η Χάρπερ και ο Φίνλεϊ που λάτρευαν τον Μπεν. Ο Ναβαρόνε που παλεύει πολύ σκληρά με την απώλεια και τον θάνατο. Αναπαύσου εν ειρήνη Μπεν, σε αγαπούσαμε» καταλήγει η δήλωση.


Στην ανάρτησή της, η Πρισίλα Πρίσλεϊ αναφέρεται στην κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, στον πατέρα του Μπέντζαμιν, Ντάνι Κίο και στα αδέρφια του, Ρίλεϊ και τα δίδυμα Χάρπερ και Φίνλεϊ, μόλις 11 ετών.

Αναφέρεται επίσης ο θείος του Μπέντζαμ, ο 33χρονος Ναβαρόνε Γκαριμπάλντι, ο γιος της Πρισίλα από την σχέση της με τον Μάρκο Γκαριμπάλντι.

Ο εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες σχετικά με τον θάνατο του γιου της:

«Η Λίζα είναι συντετριμμένη, απαρηγόρητη, αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμα της και την μεγαλύτερη κόρη της, Ρίλεϊ. Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της».