Μία εμβληματική true crime σειρά επιστρέφει στο Netflix

Tο ‘Unsolved Mysteries’ δεν ήταν σειρά που μας μεγάλωσε στην Ελλάδα, στην Αμερική όμως είχε στοιχειώσει τα όνειρα εκατομμυρίων. Το show που επιστρέφει τώρα στο Netflix από τους ορίτζιναλ δημιουργούς και τους παραγωγούς του ‘Stranger Things’, είχε ξεκινήσει απλώς ως επτά specials στο NBC. Η επιτυχία του όμως οδήγησε σε σειρά 14 σεζόν συνολικά, από το 1988 μέχρι το 2002 στη δημόσια τηλεόραση και στο Lifetime, και ένα διετές ακόμα run την περίοδο 2008-2010 στο Spike της Paramount.

Τώρα, μία δεκαετία μετά και αφού το Netflix έχει γίνει το οχυρό του true crime, το ‘Unsolved Mysteries’ γυρίζει για 12 επεισόδια την 1η Ιουλίου και 6 ακόμα σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Το reboot του Netflix, όπως και η κλασική σειρά, θα χρησιμοποιήσει φορμάτ ντοκιμαντέρ με δραματοποιήσεις άλυτων εγκλημάτων, περιπτώσεις χαμένων προσώπων, συνωμοσίες και ανεξήγητα μεταφυσικά φαινόμενα, και θα προσκαλεί τον θεατή να ακολουθήσει τα στοιχεία και να κάνει τη δική του προσπάθεια να λύσει τις υποθέσεις. 

Τα νέα επεισόδια θα παραμείνουν επικεντρωμένα στους αληθινούς τους ανθρώπους και στις εμπειρίες τους με το αδιανόητο – από το τραύμα ενός άλυτου θανάτου, μέχρι το σοκ μίας αλλόκοτης παραφυσικής συνάντησης.

Σε αντίθεση με το πρωτότυπο ‘Unsolved Mysteries’, η νέα εκδοχή της σειράς δεν θα έχει παρουσιαστή, αφού ο Shawn Levy του ‘Stranger Things’ που κάνει εδώ την παραγωγή δεν θέλησε να αντικαταστήσει τον Robert Stack. Ο Stack που παρουσίαζε και έκανε την αφήγηση της σειράς για 15 χρόνια απεβίωσε το 2003.

Δες το τρέιλερ του ‘Unsolved Mysteries’:
Τα πρώτα 12 επεισόδια του ‘Unsolved Mysteries’ θα στριμάρουν στο Netflix την 1η Ιουλίου.