Τι δείχνει για την προσωπικότητά σου ο τρόπος που κάνεις γροθιά το χέρι σου

Μπορεί να κάνεις το χέρι σου γροθιά όταν έχεις νεύρα ή όταν είσαι πολύ αγχωμένος.  Κι, όμως, ο τρόπος που κάνεις γροθιά το χέρι σου αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπικότητά σου. Αρκεί να ξέρεις να τον μεταφράσεις.
Ο τρόπος που κάνεις γροθιά και τι μαρτυρά

Νο1 τρόπος

Αν προστατεύεις τον αντίχειρα μέσα στη γροθιά σου, αυτό σημαίνει πως είσαι ένας άνθρωπος χαριτωμένος, με χιούμορ και ελκύεις -χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια- τους άλλους.

Έχεις μια συμπεριφορά zen και κανείς δεν μπορεί να σε εκνευρίσει εύκολα! Στεναχωριέσαι για τα όσα μπορεί να βιώνει κάποιος άλλος αλλά μην αφήνεις τα προβλήματα των άλλων να σε ρίχνουν.

Αγαπάς την ομορφιά και την τέχνη και ψάχνεις μια αρμονία σε όλα τα πράγματα!


Νο2 τρόπος

Αν κάνεις τη γροθιά σου κατά αυτόν τον τρόπο, τότε σημαίνει πως είσαι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος. Έχεις υψηλή αυτοεκτίμηση αλλά φοβάσαι και την αποτυχία.

Οι άνθρωποι σε αγαπούν και ειδικά όταν παίρνεις τα ρίσκα σου, ανησυχούν πολύ για σένα.

Είσαι αρκετά εξωστρεφής ως άνθρωπος και οι άνθρωποι σε αγαπούν για την ειλικρίνειά σου και την ευφυΐα σου.

Νο3 τρόπος

Αν κάνεις γροθιά με τον τρίτο τρόπο σφίγγοντας πρώτα τη γροθιά και στη συνέχεια τοποθετώντας τον αντίχειρα από πάνω, τότε είσαι ένας άνθρωπος ευγενικός που διαρκώς θέλει να δίνει.

Δυστυχώς, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σου και να θέλουν να σε εκμεταλλευτούν. Όταν κάποιος το χρησιμοποιεί για να πετύχει τους δικούς του σκοπούς, απλώς μάθε από την εμπειρία και προχώρα.

Αγαπάς να μαθαίνεις νέα πράγματα και να εξερευνείς νέα μέρη!