Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με την κούκλα αδερφή της (pics)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, χθες (27/5) δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει στον χώρο εργασίας της αδερφής της, Ελίνας Παπαδημητρίου.  «Όταν ενοχλείς την αδερφή σου κ δεν την αφήνεις στην ησυχία της ,να κάνει δουλειά??», σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της και αμέσως τα σχόλια για την ομορφιά και την ομοιότητα των δύο αδελφών, έπεσαν βροχή.

Όπως είναι γνωστό η όμορφη ηθοποιός και μαμά δύο αγοριών, έχει ιδιαίτερη αδυναμία και αγάπη στην αδερφή της Ελινα, που όπως μπορείτε να δείτε είναι εξίσου όμορφη. Μπορεί να μην μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, όμως μερικά από τα χαρακτηριστικά τους και κάποιες εκφράσεις τους προδίδουν ότι οι δύο γυναίκες είναι αδερφές.



Όπως μπορούμε να καταλάβουμε και από τη φωτογραφία, το πειραχτήρι στην οικογένειά μάλλον ήταν η Ντορέττα και όπως δεν άφηνε την αδερφή της στην ησυχία της όταν ήταν παιδιά, το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα που μεγάλωσαν.

Η Ντορέττα όπως βλέπετε έκανε «ντου» στον χώρο εργασίας της Ελίνας και δεν την αφήνει να δουλέψει.

Αδυναμία όμως, έχει και η Ελίνα στην αδερφή της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας πόσο δεμένες αδερφές είναι.

Δείτε παρακάτω τις κοινές τους φωτογραφίες, έτσι όπως τις έχουν δημοσιεύσει οι δύο αδερφές στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.