Λάκης Λαζόπουλος :Η Εμμανουέλλα Γρουμπουλάκη σχολιάζει την καραντίνα

Εν μέσω καραντίνας, ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει τη νέα του ηχητική σειρά «Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι».

Η πλούσια Γρουμπουλάκη επιστρέφει!

Μέσω instagram κοινοποίησε ο ίδιος ένα 2λεπτο ηχητικό απόσπασμα, όπου ακούγεται η «Εμμανουέλλα Γρουμπουλάκη», η γνωστή πλούσια των «Δέκα Μικρών Μήτσων» να μιλάει στο τηλέφωνο σε μια φίλη της στην απέναντι βίλα.

«Τι είναι αυτό που ζούμε χρυσή μου;»

«Ναι, Έλα αγάπη μου τρέμω, τρέμω… Με πήρε τώρα η Αστυνομία, μου λέει: «Συλλάβαμε 8 Φιλιππινέζες που ερχόταν όλες στο σπίτι σας. Είναι αλήθεια;». «Τι είναι αυτά που λες βρε ανόητε» του λέω. «Ασφαλώς και είναι αλήθεια. Έχω σπίτι 2000 τετραγωνικά. Διά 8 είναι 200 τετραγωνικά η κάθε Φιλιππινέζα. Πού είναι το πρόβλημα;».
Θα πάρω τον Κυριάκο αγάπη μου. Δεν μπορεί να έχει αστυνομικούς να ρωτάνε αυτές τις ανοησίες στους δρόμους. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Του λέω: «Αγόρι μου… Τα τετραγωνικά από το σπίτι μου είναι όλα τα τετραγωνικά που έχει το σόι σου και σε εξοχικά μαζί! Μάθε να μιλάς καλύτερα».
Δε φτάνει αγάπη μου που πάει ο οδηγός μου και παίρνει τις Φιλιππινέζες από το σπίτι… Και κάθονται οι γαϊδούρες πίσω, τάχα μου να κρατήσουν τα 2 μέτρα. Για όνομα… Τι είναι αυτό που ζούμε χρυσή μου;
Ναι! Τις χρειάζομαι, 8 Φιλιππινέζες αγάπη μου. Φτερνίζομαι ξέρεις, έχω την αλλεργία. Και κάθε φορά που φτερνίζομαι με παίρνουν οι 8 και με μεταφέρουν. Ε τι; Μόνη μου θα παίρνω απόσταση από τον εαυτό μου; Τι είναι αυτά που λες;
Έχουμε γυρίσει το σπίτι 8 φορές σήμερα. Πέρα δώθε, πέρα δώθε, πέρα δώθε. Τι να κάνουμε αγάπη μου; Μετράμε την ταχύτητα του σταγονιδίου. Τι είναι αυτό που ζούμε; Ο Κυριάκος μου… Όλες οι συμφορές πάνω του;; Μα όλες οι συμφορές πάνω του; Σε παρακαλώ αγάπη μου… Σε παρακαλώ… Να σου πω και ένα στενάχωρο. Ο άντρας μου δεν κόλλησε ακόμα. Πάω να σκάσω αγάπη μου. Είμαι να σκάσω».

Ακούστε τον σπαρταριστό μονόλογο: