Tα ζώδια όταν μελαγχολούν

Η μελαγχολία διαφέρει εντελώς μεταξύ των ζωδίων. Ορισμένα θλίβονται σε υπέρμετρο βαθμό με αποτέλεσμα να μην έχουν αυτοέλεγχο και να έχουν ψυχοσωματικά προβλήματα, κάποια άλλα όμως την ξεπερνούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Kριός

Δεν έχει χρόνο να μελαγχολήσει. Επειδή πάντα έχει ορισμένες «σταθερές» στη ζωή του, ξέρει πώς να ξεπερνάει τις δυσκολίες άμεσα.

Ταύρος

Άμα μελαγχολήσει ο Ταύρος, άστα να πάνε. Θα ακούει τραγούδια, θα κλαίει και θα γίνεται ενοχικός.

Δίδυμοι

Δε μελαγχολεί εύκολα, αλλά αν ποτέ νιώσει έτσι δε νιώθει άσχημα για αυτό. Απολαμβάνει απλά κάποια διαφορετικά συναισθήματα.

Καρκίνος

Είναι ο ορισμός της χαρμολύπης και της μελαγχολίας. Μπορεί να φαίνεται καλά και να δείχνει καλά, αλλά μέσα του έχει πολλή θλίψη.

Λέων

Δεν πρόκειται να δείξει σε κανέναν ότι στεναχωριέται. Όταν μελαγχολεί παθαίνει ψυχοσωματικά, νευριάζει με τον εαυτό του επειδή έχει υψηλές απαιτήσεις.

Παρθένος

Για αυτό το ζώδιο όλα μπαίνουν σε μία τάξη όταν υπάρχει σκέψη. Μέσω της σκέψης και της ανάλυσης που κάνει «τακτοποιεί» τα συναισθήματά του.

Ζυγός

Για αυτόν η περίοδος που θα νιώσει έτσι λειτουργεί εντελώς παραγωγικά. Από αντίδραση και μόνο στα αρνητικά του συναισθήματα, θα βγαίνει συνέχεια βόλτες.

Σκορπιός

Μελαγχολία για τον Σκορπιό σημαίνει κλείσιμο στο σπίτι, κλειστά πατζούρια, κάπνισμα και τραγούδια.

Τοξότης

Επειδή έχει την τάση να βγαίνει συνέχεια έξω, θα τον δεις ακόμη και στο κλαμπ να είναι στεναχωρημένος.

Αιγόκερως

Σπάνια μελαγχολεί. Επειδή έχει μία τάση να τα βλέπει όλα κυνικά, πιο πολύ σκέφτεται και αναλύει παρά νιώθει άσχημα.

Υδροχόος

Δεν έχει χρόνο για αυτά τα συναισθήματα καθώς ξέρει ότι έτσι μένει πίσω σε άλλα πράγματα στην καθημερινότητά του.

Ιχθύς

Η μελαγχολία για τον Ιχθυ είναι μία μέθοδος «λύτρωσης» από τις σκέψεις και τα άγχη που καταπιέζει για πολύ καιρό. Το κλάμα τον βοηθάει.