Έξι εύκολοι τρόποι να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή

Όλοι το έχουμε ζήσει: Μετά από μερικούς μήνες που εξερευνούμε ακούραστα το σώμα και τις επιθυμίες του νέου μας συντρόφου, έχουμε καταφέρει να ανακαλύψουμε τα πράγματα που θα τον ή την ενθουσιάσουν. Πλέον, έχουμε στα χέρια μας ένα… εγχειρίδιο που μπορεί να προσφέρει ικανοποίηση και στους δυο μας και – φυσικά – το ακολουθούμε πιστά. Μέχρι που κάποια στιγμή συνειδητοποιούμε ότι μπορούμε να προβλέψουμε σχεδόν πλήρως πώς θα εξελιχθεί η σεξουαλική μας επαφή, από την αρχή έως το τέλος της. Και τότε, μοιραία, βαριόμαστε.

Σχεδόν κανένα ζευγάρι δεν μένει αλώβητο από τη ρουτίνα. Ωστόσο, είναι στο χέρι μας αν θα την αφήσουμε να κυριαρχήσει μέχρι να φτάσουμε στο σημείο χωρίς γυρισμό ή αν η ανία θα αποτελέσει απλώς ένα παροδικό στάδιο σε μια κατά τα άλλα καυτή σχέση. Τα παρακάτω βήματα μπορούν να μας βοηθήσουν να ανάψουμε και πάλι τη φλόγα – χωρίς καν να κοπιάσουμε.
Έξι εύκολοι τρόποι να ξανακάνετε τέλειο σεξ

Κινηθείτε αργά

Ξέρετε όλα τα αγγίγματα, τις λέξεις ή τα φιλιά που θα τον ξετρελάνουν. Όμως το πιθανότερο είναι να ενθουσιαστεί ακόμη περισσότερο αν αυτά έρθουν ως επιστέγασμα ενός πιο ασυνήθιστου παιχνιδιού. Αγγίξτε τον απαλά και αργά και μην βιαστείτε να φτάσετε στον… στόχο.
Ρίξτε τις άμυνες

Τα κοινωνικά στερεότυπα κάνουν πολλές γυναίκες διστακτικές στο να διεκδικήσουν την εκπλήρωση των φαντασιώσεών τους. Έτσι, ενδέχεται να μην έχουν εκφράσει ορισμένες επιθυμίες τους ακόμη και μετά από μήνες σχέσης, από φόβο ότι θα παρεξηγηθούν. Την επόμενη φορά, αφήστε στην άκρη τις αναστολές σας. Ακόμη και αν δεν θέλει να δοκιμάσετε αυτό που θα του προτείνετε, θα καταλάβει ότι είστε ανοιχτή σε πειραματισμούς. Και ίσως να έχει και εκείνος να μοιραστεί κάτι ενδιαφέρον, το οποίο πίστευε ότι θα απορρίπτατε.
Ανταλλάξτε το πάνω χέρι

Στα περισσότερα ζευγάρια, οι ρόλοι στο σεξ είναι διακριτοί, τόσο όσον αφορά στο ποιος προσεγγίζει τον άλλο όσο και στις πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της πράξης. Δοκιμάστε να εναλλάσσεστε σε αυτούς τους ρόλους. Το αποτέλεσμα θα είναι αναζωογονητικό.
Μιλήστε του βρώμικα

Οι λέξεις έχουν μεγάλη δύναμη, δεν νομίζετε; Πείτε του τι θέλετε να σας κάνει – είτε ενώ κάνετε σεξ, είτε ενώ ο καθένας σας βρίσκεται στη δουλειά του – ή απλώς ότι τον θέλετε πολύ. Η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων τις ώρες που δεν είστε μαζί μπορεί να κάνει θαύματα, καθώς σας ωθεί στο να φαντασιωθείτε ο ένας τον άλλο.
Βγείτε εκτός προγράμματος
Μπορεί να έχουμε συνδέσει το βράδυ με το σεξ, όμως αν πάντα πέφτετε στο κρεβάτι περίπου την ίδια στιγμή της ημέρας, κάποια στιγμή θα αρχίσει να μοιάζει με αγγαρεία. Και ας είμαστε ειλικρινείς: Ένας οργασμός αμέσως μετά το ξύπνημα, σίγουρα θα φτιάξει τη μέρα και των δυο σας.
Ξαναβρείτε την περιέργειά σας
Ναι, ξέρετε τι σας αρέσει να σας κάνει και τι του αρέσει να του κάνετε. Όμως μαντέψτε: Υπάρχουν ακόμη αμέτρητα ανεξερεύνητα ενδεχόμενα. Άλλωστε, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν σας άρεσαν τα ίδια πράγματα με όλους τους ερωτικούς σας συντρόφους. Το κυριότερο μυστικό είναι να είστε και οι δύο πραγματικά παρόντες στη στιγμή και να παρατηρείτε ο ένας τον άλλο – και ο καθένας τον εαυτό του. Δοκιμάστε νέους τρόπους να τον αγγίζετε και δείτε πώς αντιδρά σε αυτούς. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες. Αν είστε τολμηροί, μπορείτε να εντάξετε και παιχνίδια στο… παιχνίδι.