Πέτσας κατά Τσίπρα για Προσφυγικό: Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις του για την επανίδρυση του υπουργείου Μετανάστευσης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι η Μυτιλήνη και η Λέσβος είναι το ίδιο νησί. Γκάφα είναι να λένε οι υπουργοί σου ότι οι μετανάστες «λιάζονται» πριν «εξαφανιστούν» σημειώνει ο κ. Πέτσας για να προσθέσει.
«Δεν είναι όμως απλά μια ακόμη γκάφα, να σε ερευνά η OLAF για κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων».
Όπως λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  η σημερινή Κυβέρνηση υλοποιεί ένα συνεκτικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση του ζητήματος.
«Και παρεμβαίνει με αίσθημα ευθύνης όπου χρειάζεται. Ιδίως μάλιστα όταν το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό διογκώνεται σε συνθήκες γεωπολιτικής αστάθειας στην περιοχή».

Ειρωνικά σχόλια Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε με αιχμηρό τρόπο στην κατάργηση του υπουργείου μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι για γκάφα ολκής και μπάχαλο στο προσφυγικό επί ένα εξάμηνο.
«Του πήρε μόλις έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει…» αναφέρει με δηκτικό τρόπο κατά του πρωθυπουργού ο κ. Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμηρό τρόπο στέκεται στην κατάργηση του υπουργείου μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι για γκάφα ολκής και μπάχαλο στο προσφυγικό επί ένα εξάμηνο. «Του πήρε μόλις έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει…» αναφέρει με δηκτικό τρόπο κατά του πρωθυπουργού ο κ. Τσίπρας.