Χάρις Αλεξίου: Αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο με ένα σπάνιο βίντεο

Η Χάρις Αλεξίου «θυμάται» τον Θάνο Μικρούτσικο μέσα από ένα σπάνιο βίντεο που τραγουδούν το «Χαμένο Νησί» του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Μού λείπεις εσύ, ναι μού λείπεις εσύ και μοιάζω να είμαι σαν χαμένο νησί…»: με αυτούς τους στίχους αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο η δημοφιλής τραγουδίστρια. Πρόκειται για ένα αρχειακό βίντεο που την δείχνει να ερμηνεύει το συγκεκριμένο τραγούδι, συνοδευόμενη από τον Θάνο Μικρούτσικο στο πιάνο, εξέφρασε τα συναισθήματά της για την μεγάλη απώλεια του σπουδαίου συνθέτη η Χάρις Αλεξίου.
Η Χάρις Αλεξίου η οποία είχε κάνει σημαντικές δισκογραφικές συνεργασίες με τον Θάνο Μικρούτσικο, μεταξύ των οποίων και οι δίσκοι «Η αγάπη είναι είναι ζάλη» και «Κρατάει Χρόνια Αυτή η Κολώνια» ανάρτησε, το βράδυ της Πέμπτης, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, το συγκινητικό αυτό βίντεο που χρονολογείται από το 1986.
Πρόκειται για απόσπασμα από την δημοφιλή εκπομπή της ΕΡΤ «Κυριακάτικα», που παρουσίαζαν, στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και η Έλενα Ακρίτα.
Με φόντο ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό η Χαρούλα τραγουδά και ο Μικρούτσικος την συνοδεύει παίζοντας με πάθος στο πιάνο και σιγοψιθυρίζοντας τους στίχους του τραγουδιού του αδελφού του, Ανδρέα Μικρούτσικου, που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία την εποχή εκείνη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Χάρις Αλεξίου για τον Θάνο Μικρούτσικο: