Έφη Ρασσιά – Πάρης Σκαρτσολιάς: Μας λένε πολλοί ότι ταιριάζουμε σαν ζευγάρι

Τον Πάρη Σκαρτσολιά και την Έφη Ρασσιά υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/1) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

H Έφη και ο Πάρης ή αλλιώς η «Βάλια» και ο «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς» μίλησαν για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς, ενώ αποκάλυψαν πως αντέδρασαν όταν είδαν το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου.
Η Έφη Ρασσιά, που είναι δικηγόρος και στην πραγματικότητα, μίλησε για το πώς οι γονείς της τη βοήθησαν να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα σε τόσο μικρή ηλικία/
«Είχα μια οικογένεια που με προστάτεψε όταν ήμουν μικρή. Η αναγνωρισιμότητα έρχεται και φεύγει μου έλεγαν».
Η ίδια θα έλεγε στο παιδί της τα ίδια πράγματα που της είπαν οι δικοί της γονείς αν ήταν να βρεθεί να παίζει την τηλεόραση.
Και ο Πάρης Σκαρτσολιάς είχε παρόμοιους γονείς που τον κράτησαν γειωμένο. Ο ίδιος είχε αποφασίσει ότι δεν θα γινόταν ηθοποιός παρά μόνο στα 23 του όταν συνάντησε έναν άλλο ηθοποιό που τον παρακίνησε.
Η Έφη Ρασσιά εξήγησε ότι έχει το επίθετο της μητέρας της που είναι η αδελφή του Χάρη Ρώμα (Ρασσιάς είναι το πραγματικό του επίθετο) καθώς ο πατέρας της είναι ανοιχτόμυαλος και το δέχτηκε.
Τελείωσε τη Νομική καθώς προέρχεται από οικογένεια νομικών και πάντα την τράβαγε αλλά δεν ένιωθε ολοκληρωμένη μόνο με τη Νομική.
Με τον Πάρη ξανασυναντήθηκαν τυχαία και μάλιστα δεν την γνώρισε καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν επικοινωνούσαν με κάποιον τρόπο.
«Παρόλο που δεν τα λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, όσες φορές πετύχαμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο ήταν πολύ ζεστό, παράλογα ζεστό», είπε ο Πάρης Σκαρτσολιάς.
Η Έφη Ρασσιά ομολόγησε ότι επειδή την πρώτη φορά είδε τον Πάρη με κοπέλα ό,τι κι αν ένιωσε εκείνη την ώρα το “έκοψε” αμέσως!
Ο Γρηγόρης τους είπε ότι ταιριάζουν σαν να είναι ζευγάρι και η Έφη Ρασσιά παραδέχτηκε ότι της το λένε πολλοί.
Και οι δύο νεαροί ηθοποιοί συμφώνησαν ότι έχουν πολύ ωραία ομάδα πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

«Η πρώτη ανάγνωση ήταν σαν reunion», είπε η Έφη Ρασσιά και αποκάλυψε ότι η Φωτεινή Ντεμίρη δεν την αναγνώρισε καν.

«Το είδα με τους δικούς μου το πρώτο επεισόδιο. Ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί είδα τους ίδιους ρόλους να ξαναζωντανεύουν. Όταν ήμουν μικρή και γυρίζαμε δεν είχα απόλυτη συναίσθηση του τι γίνεται. Τώρα που στα γυρίσματα βλέπω όλη την ομάδα από πίσω, έβλεπα τη σκηνή και ήξερα πίσω από κάθε σκηνή που καθόταν ο καθένας. Αυτό με συγκινούσε ακόμη περισσότερο. Έχουμε πολύ ωραία ομάδα» τόνισε η Έφη Ρασσιά.
«Και εγώ στους δικούς μου το είδα. Με το που ξεκίνησε και ήταν η πρώτη σκηνή μάγκωσα λίγο. Ξεκίνησε η ροή και άρχισα να το βλέπω. Όσο πέρναγε η ώρα έλεγα πραγματικά είναι τόσο συγκινητικό. Απόλαυσέ το» συμπλήρωσε ο Πάρης Σκαρτσολιάς.