Λάκης Γαβαλάς: Ξεκαθαρίζει την παρεξήγηση με την Χριστοπούλου

Ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου θα είναι κριτές στο ίδιο ριάλιτι, μεταξύ όμως τα πάνε;

Η νέα επαγγελματική του πρόταση

«Με ετοίμαζαν για το My Style Rocks εδώ και τρία χρόνια, αλλά φέτος είπαμε να είμαστε όλοι μαζί. Είχα μιλήσει και τις προηγούμενες χρονιές για την επιτροπή, αλλά λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν μπορούσα να συμμετέχω», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς ξεκαθαρίζοντας πως το ριάλιτι δεν έχει να κάνει με μοντέλα, αλλά καθαρά με το στιλ της κάθε κοπέλας που συμμετέχει.

Η κόντρα με τον Στέλιο Κουδουνάρη

Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Ο Στέλιος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έλεγαν ότι μαλώνουμε. Ίσα ίσα που θα βοηθήσει και πολύ γιατί το κάνει χρόνια».

«Η κυρία Χριστοπούλου παρεξηγήθηκε»

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε και για την παρεξήγηση με την άλλη κριτή του ριάλιτι, την Έλενα Χριστοπούλου, λέγοντας: «Η κυρία Χριστοπούλου παρεξηγήθηκε και θέλω να διευκρινίσω κάτι. Ήταν φιλική παρεξήγηση. Κάποια στιγμή μίλησα στην πρωινή εκπομπή του Alpha και με ρωτούν για τη σύνθεση και τι θα έδινα στην κυρία Χριστοπούλου. Και λέω πως είναι φορές που θα της έδινα 3/5 και άλλες φορές 15/5. Το λύσαμε, δεν υπήρχε κάτι, γελάσαμε στο τέλος».

 Πως του φαίνεται η νέα παρουσιάστρια;

Όσο για την παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη, ο Λάκης Γαβαλάς την χαρακτήρισε «ντάνα» και δήλωσε πως θα του άρεσε να είναι τρεις οι παρουσιάστριες, όπως και οι κριτές, αναφερόμενος στην Ευαγγελία Αραβανή και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.