Βρετανία: Αυτοκτόνησε 18χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο – Δεν άντεξε τη φρίκη

Νέα υπόθεση βιασμού με θύμα μια 18χρονη από την Ιρλανδία, έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα θύμα στην μαύρη λίστα, όσων γυναικών έχουν ζήσει τον εφιάλτη.

Την ώρα που στην Ελλάδα ξεκινά η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, με τις αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα να έρχονται η μία μετά την άλλη στη δημοσιότητα, ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται στο «φως».
Η 18χρονη Τζούλι Κρόου, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές κατά τη διάρκεια διακοπών της στη Ζάκυνθο, δεν μπορούσε να ζήσει με την ιδέα ότι δε θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη στους δράστες, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή της.
Η μητέρα της 18χρονης ξεσπά. «Η κόρη μου είχε στοιχειωθεί από τη σκέψη ότι δεν θα έβρισκε ποτέ το δίκιο της» λέει μιλώντας στη βρετανική Sun.
Λίγους μήνες μετά το περιστατικό, η Τζούλι, χωρίς να μπορούσε να αντέξει τη φρίκη που έζησε, αυτοκτόνησε, βυθίζοντας την οικογένειά της στη θλίψη.
Μιλώντας στην βρετανική Sun, η μητέρα της 18χρονης, η Άννα Κρόου, μεταφέρει τις περιγραφές της αδικοχαμένης κόρης της που απλώς είχε έρθει για να περάσει λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς στην Ελλάδα.

Δύο σεξουαλικές επιθέσεις

Σύμφωνα με τη μητέρα της 18χρονης, η κόρη της δέχτηκε δύο σεξουαλικές επιθέσεις όσο βρισκόταν στη Ζάκυνθο. Η πρώτη –διπλή- επίθεση σημειώθηκε το πρώτο βράδυ που βρέθηκε στο νησί, όταν ένας άντρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.
Δύο μέρες αργότερα, ένας ξανθός άντρας, ο οποίος της είπε ότι είναι Σουηδός, φαίνεται πως τη νάρκωσε κι έπειτα τη βίασε, ενώ ήταν αναίσθητη.
Ο δράστης φαίνεται πως έβαλε τον αντίχειρά της στο στόμα της 18χρονης και μετά από αυτό ξεκίνησε να ζαλίζεται να νιώσει το σαγόνι της να μουδιάζει. Έπειτα από αυτό, όλες οι «εικόνες» από εκείνη τη νύχτα είναι συγκεχυμένες.
Η Τζούλι θυμάται να ξυπνά το επόμενο πρωί βλέποντας αίματα στο σεντόνι της. Η νεαρή κοπέλα έφερε, επίσης, μελανιές και μώλωπες στο σώμα της και έτσι κατάλαβε ότι «κάτι απαίσιο της είχε συμβεί», χωρίς, όμως, να ξέρει τι ακριβώς.
Λίγο αργότερα έμαθε από τις φίλες της ότι είδαν έναν ξανθό άντρα μαζί της στο δωμάτιό της, καταλαβαίνοντας πως πρόκειται για τον Σουηδό που είχε γνωρίσει.

«Μαμά, με βίασαν στην Ελλάδα»

Επιστρέφοντας από τις διακοπές αποκάλυψε στη μητέρα της τις σεξουαλικές της προτιμήσεις λέγοντας της πως είναι ομοφυλόφιλη.
Ωστόσο η μητέρα της καταλάβαινε πως κάτι συμβαίνει καθώς η κόρη της αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον ύπνο και δυσκολευόταν να κοιμηθεί.
Λίγες μέρες μετά την πήρε τηλέφωνο ενώ βρισκόταν στη δουλειά και της αποκάλυψε: «Μαμά, έχω και κάτι άλλο να σου πω, στην Ελλάδα έπεσα θύμα βιασμού».
Η Τζούλι ήρθε σε επαφή με τη Μονάδα Θεραπείας της Σεξουαλικής Προσβολής και το Κέντρο Κρίσεων του Δουβλίνου.

Θύματα άντρες και γυναίκες

Ωστόσο ο συναισθηματικός πόνος που βίωνε ήταν αβάσταχτος και τέσσερις μέρες μετά, βρέθηκε νεκρή από τον πατέρα της στο σπίτι τους.
Η μητέρα της λέει στη Sun ότι ήθελε να μιλήσει για το τραγικό περιστατικό ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως υπάρχουν «’’αρπακτικά’’ που βάζουν στο στόχαστρο νεαρούς άντρες και γυναίκες».
«Η Τζούλι δεν μπόρεσε να γεμίσει όλα τα κενά και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβη και πιστεύω ότι προσπαθώντας να τα γεμίσει, κατέληξε στο πιο φρικτό σενάριο» καταλήγει.