Κλοπ: «Ο Σιμεόνε δεν θα τρέχει χαρούμενος στο δωμάτιο του μετά την κλήρωση»

Η Λίβερπουλ κληρώθηκε με την Ατλέτικο Μάδριτης για τους «16» του Champions League και ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για ένα πολύ δυνατό ζευγάρι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι θα είναι σπουδαίο για την ομάδα του ότι θα επιστρέψει στη Μαδρίτη και στο γήπεδο όπου κατέκτησε πέρσι το τρόπαιο, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα τρέχει χαρούμενος στο δωμάτιό του, επειδή κληρώθηκε με τη Λίβερπουλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι μία ενδιαφέρουσα κλήρωση. Πριν από αυτήν σκέφτηκα ότι θα ήταν η Μαδρίτη (σ.σ.: η πόλη από την οποία θα προέρχεται η ομάδα που θα κληρωθεί η Λίβερπουλ) και έτσι έγινε. Η Μαδρίτη είναι ένα μέρος, στο οποίο έχουμε μόνο φανταστικές αναμνήσεις.
Αυτή τη φορά, όμως, παίζουμε με την Ατλέτικο και αυτό είναι το γήπεδό της. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, ωστόσο, στους 16 υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 ματς, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και ζευγάρι τελικού.
Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, δεν νομίζω ότι ο κ. Σιμεόνε θα τρέχει χαρούμενος στο δωμάτιό του, επειδή κληρώθηκε με τη Λίβερπουλ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δύο ομάδες που είναι συνηθισμένες στο να παίζουν έντονα, έχουν διαφορετικό στυλ και διαφορετική οργάνωση φυσικά. Όμως και οι δύο είναι έτοιμες για έντονο παιχνίδι και αυτό το κάνει πολύ δύσκολο» είπε ο Γερμανός και συνέχισε:
«Έτσι πιστεύω, θα δούμε. Νομίζω ότι είχαμε τα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Ίσως να μπορέσουμε να ζητήσουμε να τα έχουμε εκ νέου. Ήταν πολύ ωραία, γεμάτα με χρώματα της Λίβερπουλ, όμως, πιστεύω ότι πλέον θα τα έχουν πετάξει».