Κολοβέτσιος: «Θα δείξουμε αντίδραση στο ματς με τον Αρη

Ο έμπειρος στόπερ του Παναθηναϊκού έκανε την αυτοκριτική της ομάδας, εντοπίζοντας το πρόβλημα στην αδικαιολόγητη χαλαρότητα και εμφανίστηκε σίγουρος για την αλλαγή εικόνας των πράσινων στο ντέρμπι με τον Αρη.


Tους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο συνδρομητικό κανάλι της Nova εκπροσώπησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος ανέφερε τα εξής:  


-Για τη διαχείριση του ματς με τον ΟΦΗ και το διάστημα της διακοπής:
«Οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες, διότι ήταν ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας, ένα πολύ σκληρό μάθημα. 

Θεωρώ ότι μας βοήθησε η διακοπή γιατί δουλέψαμε αυτές τις δύο εβδομάδες στο να αναλύσουμε τι πήγε στραβά και γενικά να καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε μπει στο πρωτάθλημα και δεν είμαστε στα φιλικά. 
Ολα τα ματς στο πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρά και απαιτούν συγκέντρωση σε κάθε συνθήκη. 
Ακολουθεί το πολύ δύσκολο ματς με τον Αρη και νομίζω ότι θα δείξουμε αντίδραση, θα δείξουμε προσωπικότητα, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στον Παναθηναϊκό».
-Για το τι δεν πήγε καλά τις πρώτες αγωνιστικές:
«Ιδιαίτερα στο ματς με τον ΟΦΗ κάναμε πολλά ατομικά λάθη, αλλά ήταν και η συνολική εικόνα της ομάδας που δεν έδειξε την ένταση που είχαμε στα φιλικά. Είναι μία καλή ευκαιρία το ματς της Κυριακής για να δείξουμε ότι έχουμε επανέλθει . 

Πέραν της ποδοσφαιρικής ανάλυσης των αγώνων, υπήρχε και μία χαλαρότητα επειδή κάναμε πολύ καλά φιλικά ματς.
Μία σκέψη ότι παίζουμε με μικρομεσαίες ομάδες και θα κερδίσουμε όπως και να έχει. Δεν ήταν υπεροψία, ήταν η χαλαρότητα του μυαλού, με την οποία όμως χάνεις τη συγκέντρωσή σου. 
Χωρίς προσπάθεια και χωρίς προσήλωση στο πλάνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ηταν πολύ σκληρό μάθημα όπως σας είπα. Θα προχωρήσουμε».
-Για το αν το ματς με τον Αρη εμπεριέχει έξτρα πίεση:
«Ισα-ίσα, εμείς το βλέπουμε ως μία τεράστια ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι όσα συνέβησαν στα δύο πρώτα ματς ήταν μία κακή παρένθεση. Παίζουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα και θα πάμε να δείξουμε ότι είμαστε μία ομάδα καλά δουλεμένη.
Για μένα είναι πολύ καλό που έχουμε ένα τέτοιο ματς μπροστά μας, γιατί και ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι με νίκη αλλάζουν τα πράγματα. Ο Αρης ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές ήρθαν καλοί νέοι παίκτες. 
Περιμένουμε να παίξει με πάθος, να έρθει να μας πιέσει και εμείς ψυχικά και πνευματικά να αντεπεξέλθουμε την πίεση, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να ηρεμήσουμε το παιχνίδι με την κατοχή της μπάλας, βρίσκοντας το γκολ». 
-Για τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται με δεδομένες τις μεταγραφικές προσθήκες: 
«Κάθε προσθήκη, ειδικά ενός καλού παίκτη, θα πρέπει να τη βλέπουμε σαν υγιή ανταγωνισμό. Γιατί εάν επαναπαύεσαι, δεν βελτιώνεσαι. Αυτό το μήνυμα μας περνάει ο προπονητής. Το σημαντικό είναι να βρούμε τη χημεία μας και να εντάξουμε τους νέους παίκτες μας στο γκρουπ».

Πηγή: https://www.sdna.gr