Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό μήνυμα για την υγεία του

Πριν λίγο καιρό ο γοητευτικός Αντίνοος Αλμπάνης άφησε άναυδους τους δεκάδες ακολούθους του στο Instagram, καθώς ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του με ξυρισμένο κεφάλι, ένα look που κανείς δεν περίμενε!

Οι περισσότεροι αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για μία νέα αλλαγή αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός λίγο αργότερα.
Ο ηθοποιός αποκάλυψε με μία φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον ανάγκασε να ξυρίσει το κεφάλι του.
Στην ανάρτηση που δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης, έγραφε χαρακτηριστικά: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας», αφήνοντας άφωνους τους followers του για ακόμη μία φορά.
Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα και πιθανόν αυτός να ήταν και ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του.
Όσοι γνωρίζουν και συνεργάζονται με τον ηθοποιό, υποστηρίζουν ότι αυτήν την στιγμή όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και πως πρόκειται για μία περιπέτεια που θα αφήσει πίσω του σύντομα.