Νέα νίκη και αποθέωση για το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού (vid)

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού πήρε νέα νίκη κόντρα στον Ήφαιστο Πατρών με 56-37 και συνεχίζει να παλεύει για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.


Στο ασφυκτικά γεμάτο προπονητήριο 2 του ΟΑΚΑ, από 250 και πλέον φίλους του Παναθηναϊκού το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο των «πρασίνων» πανηγύρισε τη νέα του νίκη και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του.

Το παρών έδωσαν επίσης και άλλοι αθλητές από διάφορα αθλήματα του «τριφυλλιού», ενώ υπήρχε για άλλη μία φορά η περιγραφή για τυφλούς φιλάθλους.


Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης:

«Ακόμα μια γιορτή…

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού πέτυχε μία ακόμα νίκη και συνεχίζει τη μάχη για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του.

Οι «πράσινοι» του Κώστα Χρόνη επικράτησαν του αξιόμαχου Ηφαίστου Πατρών με 56-37 και πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα έχοντα τη συμπαράσταση 250 και πλέον οπαδών τους που γέμισαν ασφυκτικά το προπονητήριο 2 του ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό μέρος το «τριφύλλι» πήρε από νωρίς διαφορά ασφαλείας και τη διατήρησε μέχρι το τέλος.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 16-6, 34-12, 48-22 και 56-37.

Παναθηναϊκός (Χρόνης) Βαλίνοβ 9, Κοντογιάννης 9 (1), Τσίκουρας 2, Χρονοπούλου 11, Μάμαλος, Ιβανόφ 19, Κατωπόδης, Τουμαράς, Μαρτσάκης 6 και Σπάθης.

Ήφαισος (Αναγνωστόπουλος): Καφετζής, Αδαμόπουλος 11 (1), Νακόπουλος 2, Παπαδόπουλος 14, Κανελλόπουλος 2 και Παπουτσόπουλος 8.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι στις εξέδρες βρέθηκαν οι αθλήτριες βόλεϊ της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού Μαρία Λαμπρινίδου και Αθηνά Βογιατζόγλου. Παράλληλα ήρθε σύσσωμο το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του «τριφυλλιού» ενώ παρόντας ήταν και ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Τέλος, ο αγώνας είχε για μια ακόμα φορά περιγραφή για τυφλούς φιλάθλους».

Δείτε το video από την αποθέωση των παικτών του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού: