Γ. Ραγκούσης: «Πυροβόλα κατά των διαφωνούντων τα ΜΜΕ του Μαρινάκη»

Για τη διαπλοκή και το δίλημμα των εκλογών μίλησε σήμερα (ρ/σ «Στο Κόκκινο» 105,5) ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης εξαπολύοντας επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Yποστηρίζω ότι με επίκεντρο την οικονομική δυνατότητα που έχει ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει οργανωθεί ένα πανίσχυρο κέντρο πολιτικής και επικοινωνιακής δύναμης, το οποίο αποτελείται από πάνω από δέκα επιχειρήσεις ΜΜΕ στη συντριπτική τους πλειοψηφία ζημιογόνες, άρα με κίνητρο όχι το κέρδος, αλλά έχουμε να κάνουμε με "πυροβόλα" τα οποία κάνουν "τεμενάδες" καθημερινά στον κ. Μητσοτάκη και την κ. Γεννηματά, βάλλοντας χυδαία και συκοφαντικά εναντίον του καθενός που δεν υπηρετεί τα σχέδιά τους. Το εξής ένα σχέδιο δηλαδή: Πώς θα κάνουμε την επόμενη ημέρα τον κ. Μητσοτάκη με τη βοήθεια της κυρία Γεννηματά πρωθυπουργό. Αυτό είναι διαπλοκή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Ραγκούσης και συνέχισε:

«Αν δεν είχαν ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά τη στήριξη όλων αυτών των ΜΜΕ ή αν αυτά τα ΜΜΕ δεν "χτυπούσαν" τόσο χυδαία τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ποια θα ήταν η εικόνα στη χώρα; Θα ήταν τελείως διαφορετική. Η επικοινωνιακή βέβαια, διότι έχει αποδειχθεί ότι ο ελληνικός λαός είναι ενήμερος για όλα αυτά και καταλαβαίνει τα παιχνίδια που παίζονται».

«Όλα αυτά γιατί γίνονται;», αναρωτήθηκε ο υπουργός, για να απαντήσει στη συνέχεια: «Υπάρχουν προφανώς και ποινικές εκκρεμότητες και οικονομικές εκκρεμότητες και οικονομικά σχέδια της παρασιτικής Ελλάδας».

Σχολιάζοντας το προσκλητήριο και τη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι «το κάλεσμα απευθύνεται στους προοδευτικούς πολίτες, σε όλους όσοι αισθάνονται και πιστεύουν ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε έναν προοδευτικό και όχι δεξιό δρόμο».

Αναφερόμενος στη Ν.Δ. και τους «εγκληματικούς, όπως τους χαρακτήρισε, χειρισμούς της στο «Μακεδονικό» ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «εκπροσωπούν το κακό παλιό, στα χέρια τους δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα και είναι αυτοί οι οποίοι είναι τώρα απέναντι και πετροβολούν την προσπάθεια η χώρα να ξεμπερδέψει με τη χρεοκοπία, με τα μνημόνια και τώρα με το “Μακεδονικό”, που πρέπει να πω ότι λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Ελλάδα».

Πηγή: efsyn