Σλαφτσάκης: «Δεν φοβήθηκα στην τελευταία άμυνα, ήμουν σίγουρος για μένα»

Ο φόργουορντ του Άρη, Διαμαντής Σλαφτσάκης, μίλησε για την περιπετειώδη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Προμηθέα, τονίζοντας ότι δεν φοβήθηκε στην τελευταία άμυνα, απεναντίας ήθελε να είναι αυτός που θα την βγάλει.
Ο φόργουορντ του Άρη τόνισε: «Ήταν κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι για μας, πιο πολύ για να τονωθεί το ηθικό μας και για να μην έχουμε μπλεξίματα. Δόξα τω θεώ όταν η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ, μείναμε ενωμένοι και δυνατοί. Η σκληρή άμυνα και η ομαδικότητα ήταν τα κλειδιά για τη νίκη μας σήμερα».

Για την δική του παρουσία στην τελευταία φάση του αγώνα είπε: «Δεδομένου ότι είχε βάλει ο Μπράουν ένα τρελό τρίποντο ένα λεπτό πριν, είχαμε πει ότι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να τον εμποδίσουμε. Δεν ήταν ακριβώς το πλάνο να βρεθώ εγώ μπροστά του, έτυχε να αλλάξουμε στο σκριν. Είμαι χαρούμενος βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».

Για το τι σκέφτηκε στην τελευταία άμυνα είπε: «Δεν φοβήθηκα! Ήθελα να είμαι αυτός που θα παίξει την τελευταία άμυνα. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω ήμουν σίγουρος ότι θα την βγάλω την άμυνα».