Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ και μητέρα δύο αγοριών εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας για να ζητήσει βοήθεια ως προς τη διαχείριση της συναισθηματικής της δυσφορίας.

Οι Los Angeles Times αναφέρουν ότι η 37χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, θα παραμείνει στη μονάδα για 30 μέρες σε μονάδα ψυχικής υγείας, προκειμένου να αντιμετωπίσει το άγχος που της προκάλεσαν τα προβλήματα υγείας του πατέρα της. Επιπλέον, πηγές αναφέρουν στο Variety, το TMZ και το People ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λαμβάνει φροντίδα ψυχικής υγείας.

Μια πηγή κοντά στην τραγουδίστρια αναφέρει ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «χρειάστηκε να επικεντρωθεί στον εαυτό της» μετά την απειλητική περιπέτεια υγείας του πατέρα της, τον Νοέμβριο.

«Η αρρώστια του πατέρα της, την επηρέασε πολύ. Παραλίγο να πεθάνει και μάλιστα μερικές εβδομάδες νωρίτερα υποβλήθηκε σε επέμβαση. Δεν είναι καλά στην υγεία του και η οικογένεια Σπίαρς βρίσκεται πολύ κοντά του. Δεν υπάρχει κάποια δραματική εξέλιξη στην υγεία της Μπρίτνεϊ, απλά συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται χρόνο για να φροντίσει τον εαυτό της», αναφέρει χαρακτηριαστικά η πηγή.


Σημειώνεται επίσης ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε πρόσφατα μια εικόνα στο Instagram, η οποία γράφει:
«Να ερωτεύεστε τη φροντίδα του εαυτού σας, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας», ενώ η λεζάντα έγραφε: «Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram.