Γραμμένος: «Τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ.
Οριστικά στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, στις 11 Μαϊου.




Μετά το τέλος της συνάντησης που έγινε για την αναδιάρθρωση, το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4), τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, δεν θέλησαν να αναφερθούν σε λεπτομέρειες, όπως π.χ. τα εισιτήρια, υποστηρίζοντας ότι δεν τέθηκε θέμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει προκύψει το ζευγάρι.


Ωστόσο, ο Βαγγέλης Γραμμένος υποστήριξε ότι υπάρχει απόφαση για να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ «και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει» όπως είπε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τις φήμες για σκέψεις διεξαγωγής του τελικού στην Ευρώπη.

«Δεν υπήρχε στην ατζέντα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις, θα ήταν παρακινδυνευμένο να σας πω εγώ κάτι και με δεδομένο ότι δεν έχει βγει ακόμη το ζευγάρι. Υπάρχει απόφαση από την αρχή της σεζόν για το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά είναι λίγο αδόκιμο να συζητάμε ενώ εκκρεμεί το ζευγάρι…. Όλοι έχετε στο μυαλό σας ότι θα προκριθούν δύο μεγάλες ΠΑΕ. Αυτή η απόφαση υφίσταται για το Ολυμπιακό Στάδιο και μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει. Σας είπα ότι δεν έχουμε συζητήσει τίποτα και δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει…» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο τελικός του Κυπέλλου δεν είναι μέσα στην ατζέντα αυτής της συνάντησης. Όταν προκύψει το ζευγάρι του τελικού, εμείς και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κυρίως, θα πρέπει να έχουν ένα αναπτυξιακό σχέδιο για το πώς θα προχωρήσουν» σχολίασε ο Γιώργος Βασιλειάδης.