Μένουν με... συμπαίκτη στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τη φετινή σεζόν και να παρουσιάσουν μια δυνατή ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας ένα νέο... συμπαίκτη. Η ενεργοποίηση Φασούλα και το νέο μπάτζετ.
H τρέχουσα σεζόν είναι άκρως... επεισοδιακή για τον Ολυμπιακό. Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της Euroleague έφερε μεγάλη απογοήτευση στα ενδότερα της ομάδας και επί της ουσίας «σφράγισε» την πολύ κακή εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο δίμηνο, εντός αγωνιστικών χώρων.

Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες φέτος, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Και έτσι υπήρξε η εντύπωση πως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα αποχωρούσαν από τα κοινά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Παρά τα όσα έχουν διαδραματιστεί φέτος, οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού αναμένεται να συνεχίσουν το έργο τους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime» οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να παραμείνουν στην ομάδα, ενώ δεν θα παραδώσουν τη σκυτάλη στην οικογένεια Κόκκαλη. Αντιθέτως, θα συνεχίσουν το έργο τους, έχοντας ένα νέο συμπαίκτη στο πλευρό τους.
Τα ζητήματα που υπάρχουν στον Ολυμπιακό, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, αναμένεται να ξεπεραστούν σε διάστημα 2-3 μηνών. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον Γιώργο Λεριώτη. Ο εφοπλιστής από τη Λέρο είναι χορηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, συμβάλλοντας στις επιτυχίες των τελευταίων ετών για την ομάδα του Πειραιά. Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι ό,τι πιο εφικτό και πιθανό αυτή τη στιγμή, με τον Λεριώτη να συνδέεται με στενή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η κίνηση αυτή, όμως, δεν είναι η τελευταία, από πλευράς Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί με τον Λεριώτη σε ρόλο συμπαίκτη, πιθανή είναι και η ενεργοποίηση του Παναγιώτη Φασούλα, ώστε να αναλάβει πόστο στην ΚΑΕ, αν και όπως αναφέρει το δημοσίευμα αυτό το σενάριο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.
Όσον αφορά το μπάτζετ της νέας σεζόν, υπάρχει πρόθεση των αδερφών Αγγελόπουλων να ανέβει το μπάτζετ. Στόχος είναι το καθαρά αγωνιστικό μπάτζετ είναι να φτάσει τα 12-13 εκατ. ευρώ, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κινηθεί πιο άνετα στην αγορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.