Μπουρούσης: «Δεν ρισκάρω να παίξω για έναν μήνα, πέρσι με ήθελε ο Γιαννακόπουλος»

Ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε την προοπτική επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί για διάστημα ενός μηνός.
Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ καλεσμένος και μεταξύ άλλων δήλωσε:

Δεν πάω να παίξω για έναν μήνα. Το εθνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Για την ΑΕΚ τι να συζητήσουμε; Για να είμαι ειλικρινής και δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά, Υπήρχε μία επαφή για το εάν με ενδιαφέρει να τπαίξω. Δεν έχουμε μιλήσει περαιτέρω για κάτι ουσιώδες. Μπορεί τις επόμενες μέρες να μιλήσουμε. Έχω ενημερώσει ότι υπάρχουν ομάδες στην Κίνα που μπορώ να αγωνιστώ και του χρόνου. Σίγουρα κοιτάζω την Ευρωλίγκα για να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αντέχω έναν χρόνο. Δεν ανανέωσα στην Κίνα. Θα υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα είναι δική μου απόφαση το αν θα γυρίσω. Για να υπάρχει διάθεση στην ΑΕΚ πρέπει να μιλήσουμε. Δεν μπορώ να πάω για έναν μήνα παίξω μπάσκετ εδώ. Δεν ρισκάρω.

Και πέρσι με ήθελε ο κύριος Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο. Δεν ρισκάρω για έναν μήνα. Δεν είναι καθόλου εύκολο το κινέζικο πρωτάθλημα. Ήμουν κουρασμένος. Δεν έχω λόγο να επιστρέψω άμεσα στην Ελλάδα».