Κρέσπο: «Αν είμαστε σοβαροί δεν έχουμε αντίπαλο»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, μίλησε για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας και τόνισε πως ο Δικέφαλος είναι το δεύτερο του σπίτι, ενώ ακόμα στάθηκε στην σχέση του με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


«Είναι σημαντικό για εμένα και το εκτιμώ, εμένα η δουλειά μου είναι άλλη, να βοηθάω την ομάδα από την άμυνα. Εκτιμώ τα λόγια του προπονητή και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος ώστε να προσφέρω στην ομάδα».

Αν ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικό κομμάτι στην καριέρα του:

«Βεβαίως αν δείτε στην καριέρα μου η μοναδική ομάδα που έμεινα για καιρό είναι η Σεβίλη η οποία είναι και η πατρίδα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο μου σπίτι και είναι σημαντικό για εμένα, μας έδεσαν οι δυσκολίες που περάσαμε».

Αν θα μπορούσε να είναι αδερφός του ο Βαρέλα

«Έχω έναν αδερφό και μια αδερφή αλλά σε αυτά τα τρία χρόνια έχω δεθεί με πολλά παιδιά. Περιμένω να τελειώσει η χρονιά για να πανηγυρίσω μαζί με τα νέα μου αδέρφια».

Για το σημερινό παιχνίδι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι η Λαμία είναι μια καλή ομάδα. Δεν παίξαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι και πετύχαμε δύο ακόμη γκολ που μας έδωσαν τη νίκη.

Γνωρίζουμε πως αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι τότε δεν έχουμε κανέναν αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα».