«Νιώθω δικαίωση» λέει ο πατέρας της 32χρονης που βίασε και σκότωσε ο δράκος της Ξάνθης

«Νιώθω δικαιωμένος γιατί δεν του αφαίρεσαν ούτε μια μέρα» λέει ο πατέρας της Ζωής Δαλακλίδου για την ποινή ισόβιας κάθειρξης που επιβλήθηκε στον δολοφόνο της κόρης του. Η κοπέλα είχε βρει φρικτό θάνατο το 2012 στα χέρια του γείτονά της, ο οποίος τη βίασε και μετά την έκαψε για να σβήσει τα ίχνη του.

Μιλώντας στον Antenna, ο Θεολόγος Δαλακλίδης αποκαλύπτει τι είπε στον δράστη μέσα στη δικαστική αίθουσα.
«Εγώ, όταν σαν μάρτυρας τελείωσα, πήγα μπροστά του και του είπα, ούτε να σε φτύσω λέω δεν αξίζεις λέω, το σάλιο μου λέω δεν το δίνω. Δεν απάντησε γιατί ήταν σκυμμένο το κεφάλι, ούτε έβλεπε, ούτε τίποτα, λέω, ούτε το σάλιο μου λέω αξίζεις να σου δώσω» είπε ο άνδρας και πρόσθεσε: Νιώθω δικαιωμένος γιατί δεν του αφαίρεσαν ούτε μια μέρα. Ήμασταν όλοι αναστατωμένοι, το συναίσθημά μας ήταν ότι ήμασταν αναστατωμένοι.
Όταν βλέπεις τον δολοφόνο του παιδιού σου τι μπορεί να είσαι; Αυτός ζήτησε συγγνώμη, δεν την άκουσα βέβαια εγώ τη συγγνώμη του. Τι να μετάνιωσε αφού του έλεγαν στην πρώτη δίκη είπες αυτό, τώρα γιατί το αναιρείς. Δεν μετάνιωσε, δεν νομίζω να μετάνιωσε, μακάρι να μετανιώσει αλλά δεν νομίζω» πρόσθεσε ο άνδρας.