«Ντόπες» Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ

Προσπάθεια ανύψωσης ηθικού στην ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να προσπαθεί να εμψυχώσει τους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης.
Το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έφεραν προβληματισμό και απογοήτευση εντός των τειχών. Η Ένωση έμεινε στο -20 από την κορυφή, την ίδια στιγμή που η εικόνα της αντί να βελτιώνεται γίνεται ακόμα χειρότερη.


Για το λόγο αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε δράση. Ο Ισπανός προπονητής επιχείρησε να... ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο Χιμένεθ μίλησε για μισή ώρα στους παίκτες του σε ήρεμο τόνο και τους εξήγησε πως με την εικόνα τους αδικούν πρωτίστως τους εαυτούς τους.

Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση πως άπαντες μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ εξήγησε πως πολλοί εξ αυτών κατέκτησαν το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο Ισπανός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν και να βγάλουν στο γήπεδο αυτό που μπορούν και έτσι θα αλλάξουν το κλίμα και θα πετύχουν τους στόχους που έχουν απομείνει για φέτος.