Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ, εντός ο ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Εντός έδρας ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Χολαργό, την Κύμη φιλοξενεί το Περιστέρι.
Tο πρωτάθλημα της Basket League αρχίζει ξανά, μετά την διακοπή των προηγούμενων εβδομάδων. Η 17η αγωνιστική αρχίζει με σημαντικές αναμετρήσεις, με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ να δεσπόζει στο πρόγραμμα.


Η ΑΕΚ, στο πρώτο παιχνίδι της μετά την κατάκτηση του Intercontinental Cup υποδέχεται τον Προμηθέα. Η Ένωση αναμένεται να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, την ίδια στιγμή που την ακολουθούν αρκετά προβλήματα. Οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς είναι νοκ άουτ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντούσαν Σάκοτα και Γιώργος Τσαλμπούρης. Από την άλλη, ο Προμηθέας ταξίδεψε πάνοπλος στην Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και υποδέχεται τον Χολαργό. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου περιμένει ως και την τελευταία στιγμή τον Τζαμάλ Τζόουνς, που είναι αμφίβολος, ενώ κανονικά στη διάθεσή του θα έχει τους Φιλ Γκος και Ουίλιαμ Χάτσερ.



Από εκεί και πέρα, το Περιστέρι υποδέχεται την Κύμη, με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να έχει σαν στόχο την παραμονή της στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Σημαντικό παιχνίδι στην Ρόδο, με τον ουραγό Κολοσσό να υποδέχεται τον Ήφαιστο, σε ένα παιχνίδι χωρίς... αύριο για τους Ροδίτες, ενώ σημαντικό παιχνίδι, για την παραμονή, διεξάγεται στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν», όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται το Λαύριο.

Το πρόγραμμα της ημέρας για την 17η αγωνιστική:

Κολοσσός Ρόδου – Ήφαιστος Λήμνου 15.45 ΕΡΤ2
Περιστέρι – Κύμη 15:45 ΕΡΤ2
ΠΑΟΚ – Χολαργός 15:45 ΕΡΤ2
ΑΕΚ – Προμηθέας 17:00 CosmoteSport4
Πανιώνιος – Λαύριο 18:00 ΕΡΤ2