Έγκλημα στην Κέρκυρα: Τα τελευταία λόγια της Αγγελικής στον πατέρα της

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το φονικό που έχει συγκλονίσει την Κέρκυρα αλλά και το πανελλήνιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. «Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς», είναι τα τελευταία σπαρακτικά λόγια της 29χρονης λίγο πριν ξεψυχήσει από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον πατέρα της με σιδερόβεργα.


Σύμφωνα με την τηλεόραση του ANT1 που μετέδωσε σε ρεπορτάζ τα τελευταία λόγια που φέρεται να είπε η άτυχη κοπέλα στον πατέρα της, η 29χρονη παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε προσπάθησε να αντισταθεί για να γλιτώσει αλλά δεν τα κατάφερε.

«Κατόπιν λογομαχίας υπήρξε η επίθεση, την χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της», δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Νούλεζας Βασίλης.

Ο δράστης, ο οποίος αρχικά δεν ομολογούσε το φρικιαστικό έγκλημα, «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα αλλά και το σημείο όπου έθαψε το παιδί του. Ο ίδιος, μιλώντας στο Open TV εμφανίστηκε μετανιωμένος για το έγκλημα ενώ περιέγραψε τα τελευταία λεπτά μαζί της.
«Έρχεται κατά τις 11. Μέχρι τις 12 πολύ καλά περάσαμε. Μου ευχήθηκε (..) Την αγαπούσα τόσο πολύ, νοιαζόμουν για την κόρη μου. Είχε φύγει ένα χρόνο και δεν ήξερα καθόλου πού βρισκόταν. Δεν τη χτύπησα ποτέ και λένε διάφορα που δεν είναι αλήθεια…», δήλωσε ο παιδοκτόνος.

«Φάγαμε, μιλήσαμε ωραία και ευχηθήκαμε. Μιλήσαμε για τους συγγενείς μας. Γιατί είχε απομακρυνθεί από όλους. Δεν σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Αυτό δεν το ξέρω γιατί. Και αλήθεια την έψαχνα. Γιατί ανησυχούσα σαν πατέρας, από ενδιαφέρον τα έκανα όλα αυτά. Καλύτερα να πέθαινα εγώ παρά… Αλήθεια δεν ξέρω πώς έγινε αυτό», συνέχισε.

Σε ερώτηση για το αν λογομάχησαν, απάντησε: «Μετά τις 8 χτύπαγαν τα τηλέφωνα. «Είμαι στου μπαμπά», λέει. (…) Χτυπάει μετά από λίγο ένα άλλο τηλέφωνο. Ήταν να φύγει. Μαλώσαμε, σπρωξίματα, μου έλεγε «ό,τι θέλω θα κάνω εγώ. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν». Ήταν λίγο επιθετική και της λέω για΄τι κάνεις έτσι κορίτσι μου; Κουβεντιάζουμε, κάνουμε, αυτά. Και λέω εντάξει, κάνω λίγο κάπως σιγά έτσι να την ηρεμήσω, μήπως παίρνεις τίποτα;», ανέφερε στη συνέχεια ο παιδοκτόνος.

«Έχω μετανιώσει πολύ, εν ήθελα να τη σκοτώσω, αλήθεια. Δεν είμαι βίαιος, δεν βαράω κανέναν, δεν βαράω κανέναν άνθρωπο, μιλάω, πιο πολύ μιλάω, χάνω εγώ τα δίκια μου. Ζητάω συγγνώμη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω αυτήν την πράξη», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ομολόγησε νωρίτερα απάντησε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν αλλού, δεν ξέρω τι, καθόλου». Ο παιδοκτόνος απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο αν είχε πρόβλημα με τον Αφγανό σύντροφο της κόρης του.