a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Καταγγελία – βόμβα κατά Παπαδόπουλου για παρέμβαση στις εκλογές

Καταγγελία – βόμβα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλη Παλάσκα δείχνοντας την… εξυγίανση! Και συγκεκριμένα «πρωτοπαλίκαρο» του «χαλίφη του νότου» για παρέμβαση στις επικείμενες εκλογές της Θεσσαλικής Ένωσης στις 2 Φεβρουαρίου!

Τονίζεται μεταξύ άλλων πως «εδώ και δύο μήνες περίπου, διαμένουν μόνιμα σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, καταλαμβάνοντας δωμάτια και τον ημιώροφο για συναντήσεις, «ψευτοπαράγοντες» γυρολόγοι των πόλεων όπου διεξάγονται εκλογές των τοπικών ΕΠΣ, για να επηρεάσουν με κάθε τρόπο το αποτέλεσμα των εκλογών προς όφελος των »εργοδοτών τους»» και κατονομάζει τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαϊας, Κώστα Ντάσιο.

Συμπληρώνει μάλιστα πως οι «δύο αυτοί χωρίς να έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας, συνοδευόμενοι και από παράγοντες – φαντάσματα του παρόντος και του παρελθόντος, μαζί με κάτι ντόπια παλληκαράκια της δεκάρας προσήλθαν στα γραφεία της ΕΠΣ την ώρα του προγραμματισμένου Δ.Σ. με γελοίες προφάσεις και δικαιολογίες, προκειμένου να εμποδίσουν τη λήψη απόφασης για εκλογές, προφανώς γιατί δεν τους βγαίνουν τα νούμερα».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Καρδίτσας με τις καταγγελίες του Μανώλη Παλάσκα:

«Με αφορμή το χθεσινό επεισοδιακό Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε. της Ένωσής μας, το οποίο τελικά ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έστω με μια μικρή καθυστέρηση στην έναρξή του και μετά την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών, θέλουμε να κάνουμε γνωστά στα Σωματεία – Μέλη μας, τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Καρδιτσιώτικου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, την ευρύτερη κοινωνία της Καρδίτσας, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στις ΕΠΣ όλης της χώρας, τα παρακάτω γεγονότα που σχετίζονται με τις προσεχείς εκλογές της Ένωσής μας στις 02/02/2019 :

Εδώ και δύο μήνες περίπου, διαμένουν μόνιμα σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, καταλαμβάνοντας δωμάτια και τον ημιώροφο για συναντήσεις, > γυρολόγοι των πόλεων όπου διεξάγονται εκλογές των τοπικών ΕΠΣ, για να επηρεάσουν με κάθε τρόπο το αποτέλεσμα των εκλογών προς όφελος των >. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ, συνεργάτη Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας, τον οποίο πρόσφατα κατήγγειλε και ο ιδιοκτήτης της ¨ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ¨ και γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο >. (https://www.tovima.gr/2018/10/09/sports/kougias-o-giannis-papadopoulos-kanei-koumanto-stous-ellines-diaitites/). Ο Αναπληρωτής Ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας (τι λέει για αυτό ο Πρόεδρός του και η ΕΠΟ;;; ) ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο οποίος όπως φαίνεται αφού έλυσε τα προβλήματα των Σωματείων της ΕΠΣ Αχαΐας, ήρθε να λύσει και τα προβλήματα των Σωματείων της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Σήμερα οι δύο αυτοί > χωρίς να έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας, συνοδευόμενοι και από παράγοντες – φαντάσματα του παρόντος και του παρελθόντος, κάποιοι από τους οποίους έχουν συνδέσει το όνομά τους με την οικονομική καταστροφή της Αναγέννησης παλαιότερα και οικονομικά κατεστραμμένοι και οι ίδιοι σήμερα, μαζί με κάτι ντόπια παλληκαράκια της δεκάρας, που σχετίζονται με δουλειές της νύχτας και άλλα παρεμφερή και πρόκειται να > και κάποια ψηφοδέλτια της αυτοδιοίκησης στις προσεχείς εκλογές (κατακαημένοι συμπολίτες !!!) προσήλθαν στα γραφεία της ΕΠΣ την ώρα του προγραμματισμένου Δ.Σ. με γελοίες προφάσεις και δικαιολογίες, προκειμένου να εμποδίσουν τη λήψη απόφασης για εκλογές, προφανώς γιατί δεν τους βγαίνουν τα νούμερα.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ αυτή τη ΒΙΑΙΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ της δημοκρατίας και της ελεύθερης βούλησης και καλούμε την Εισαγγελία Καρδίτσας (θα καταθέσουμε ακριβή στοιχεία) να επιληφθεί και να διερευνήσει σε βάθος το σημερινό συμβάν που έληξε με την παρέμβαση 7 – 8 Ανδρών της Ομάδας Δίας, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια για την παρέμβασή τους και την επιβολή της τάξης.

Τραγική φιγούρα του σημερινού φιάσκου, ο δήθεν > παράγοντας χωρίς ομάδα, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΑΡΛΟΣ, φερόμενος ως επικεφαλής ψηφοδελτίου στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, μόνιμος κάτοικος Λάρισας, Αναπληρωτής Πρόεδρος και εκπρόσωπος στην ΕΠΣ Λάρισας, του Σωματείου ¨ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ¨ σύμφωνα με αναφορά μεγάλου και έγκυρου αθλητικού site της Λάρισας (http://athleticlarissa.gr/viewarticle/89232/true/pae-ael-kai-astrapi-neas-politeias-idruoun-sxoli-podosfairou), ο οποίος συνόδευσε τους ξένους φιλοξενούμενούς του στα γραφεία της Ένωσης και οι οποίοι χωρίς να έχουν κανένα έννομο συμφέρον αρνούνταν να αποχωρήσουν από τα γραφεία της Ένωσης . Όπως συμβαίνει συχνά στα εγκλήματα, υπάρχει και ηθικός αυτουργός. Γνωστός νεόπλουτος μεγαλοεπιχειρηματίας οχημάτων βαρέως τύπου, με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συμμετέχει σε συζητήσεις και συναντήσεις των ανωτέρω ψευτοπαραγόντων με εκπροσώπους Σωματείων προσφέροντας διάφορες >. Το > παράδειγμα για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ !!!

Επίσης, θέλουμε να ενημερώσουμε τους Εκπροσώπους – Παράγοντες των Σωματείων Μελών μας, να επιδείξουν ψυχραιμία και με ηρεμία να περιμένουν την ημέρα των εκλογών για να εκφράσουν ελεύθερα τη βούλησή τους. Να μην παρασύρονται από ανακοινώσεις > χωρίς ομάδες και χωρίς δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, οι οποίοι έχουν σκοπό το προσωπικό όφελος και μόνο και όχι το συμφέρον των Σωματείων που φέρονται να εκπροσωπούν. Να μην ξεχνάμε πόσα Σωματεία αφανίσθηκαν μετά τα ανάλογα περιστατικά των προηγούμενων εκλογών του 2015. Οι ξένοι φιλοξενούμενοι > του κυρίου Σκάρλου και των υπολοίπων υποψηφίων του ψηφοδελτίου του (αν υφίσταται), θα φύγουν σύντομα και πίσω θα μείνουν μόνο τα προβλήματα των Σωματείων, οι συνεπείς και αγνοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές που ματώνουν, οι μεν οικονομικά και οι δε κυριολεκτικά, για την επιβίωση των ομάδων – συμβόλων των χωριών και των συνοικιών.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ»
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment