Μπακογιάννη: Kότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της τρομοκρατίας εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο όσον αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Εκτός από τον αντιτρομοκρατικό νόμο που είχαμε ψηφίσει υπήρχε σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΙ.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι πήρε στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο και του είπε: «Τι είναι αυτό που κάνετε; Εγκληματείτε».
«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε: «Δεν συμφωνώ με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα».
Επίσης η βουλευτής της ΝΔ έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζομένους του ΣΚΑΪ «που δεν τρομοκρατούνται δεν φοβούνται και συνεχίζουν να εργάζονται. Αθλιότητες όσα λένε κάποιοι, ακόμα και στην ΕΡΤ, ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας».
Εξαιρετικά καυστικά τοποθετήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη απέναντι στον υπουργό Αμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Αναφερόμενη στην αγωγή που κατέθεσε εις βάρος του και το γεγονός ότι ο Π. Καμμένος κρύβεται μονίμως χάρη και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη βουλευτική ασυλία.
«Ο Καμμένος είναι κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη, για να συμπληρώσει: «Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας».
«Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο κ να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ.