Δείτε πως είναι σήμερα η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου

Η Μάρθα Κουτουμάνου δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις και σπάνια θα απαθανατιστεί σε κάποια εκδήλωση...Οκτώ μήνες μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη αρχίζει να βρίσκει ξανά τις ισορροπίες της, έχοντας επιστρέψει στην καθημερινότητά της και τις συνήθειές της. Πάντα μαζί με την κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο, την όμορφη Ζένια, προχωράνε μπροστά, κρατώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις για την Ζωή Λάσκαρη.

Το βράδυ της Πέμπτης, μάλιστα, μητέρα και κόρη έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, καθώς βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Αναζητώντας τον Αττίκ» στο Θέατρο Παλλάς. Τόσο η Μάρθα Κουτουμάνου όσο και η Ζένια Μπονάτσου κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά αυτή την φορά έκαναν μια εξαίρεση και πήγαν να παρακολουθήσουν την εξαιρετική παράσταση.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και η μικρή Ζένια, η οποία έχει γίνει πλέον μια όμορφη γυναίκα πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, λίγο πριν ξεκινήσει η θεατρική παράσταση.



Πηγή: tlife.gr