Κόρη τούρκου επιχειρηματία στο αεροπλάνο που συνετρίβη στο Ιράν – Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες

Τουρκικό αεροσκάφος συνετρίβη στο νοτιοδυτικό Ιράν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες Το αεροσκάφος πετούσε από την Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προς την Κωνσταντινούπολη, μεταδίδει η κρατική τηλεόραση του Ιράν, επικαλούμενη αξιωματούχο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.



Πρόκειται για ιδιωτικό αεροσκάφος που ανήκει στην τουρκική εταιρεία Basaran Holding, μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο αξιωματούχο της πολιτικής αεροπορίας.

Όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA, στο αεροπλάνο, ένα καναδικό Bombardier, επέβαιναν 8 επιβάτες και 3 μέλη του πληρώματος.



Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί τουλάχιστον οκτώ νεκροί. Τουλάχιστον ένα εκ των θυμάτων ήταν μέλος της οικογένειας του επιχειρηματία Χουσεΐν Μπασαράν. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για την κόρη του επιχειρηματία. Στο αεροσκάφος φέρεται να επέβαιναν επτά φίλοι της, που επέστρεφαν όλοι μαζί από πάρτι στο Ντουμπάι. Επρόκειτο να παντρευτεί τον επόμενο μήνα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων DHA και άλλα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Στο αεροσκάφος επέβαινε επίσης 3μελές πλήρωμα, δήλωσε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Μεταφορών της Τουρκίας.