Το φιλανθρωπικό γκαλά των οργίων είχε και Ελληνική συμμετοχή!

Αρκετοί επιφανείς Ελληνες επιχειρηματίες φέρεται ότι ήταν στην guest list του φιλανθρωπικού γκαλά των οργίων, που διοργανώθηκε από την ανδρική λέσχη President’s Club με καλεσμένους δεκάδες ισχυρούς άνδρες από όλους τους χώρους.

Τζέι Ράτλαντ και Ταμάρα Εκλεστον. Κάτω (από αριστερά): Ο Τεό Παφίτης και ο σεφ Τζίνο ντ' ΑκάμποΣύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των Ελλήνων που πήραν προσκλήσεις για το event ήταν ένας πλαστικός χειρουργός της Χάρλεϊ Στριτ, ένας έμπορος οινοπνευματωδών, ένας διευθυντής βρετανικής χρηματιστηριακής εταιρίας καθώς και ο διευθυντής μεγάλου τραπεζικού ομίλου.

Παρότι τα ονόματά τους αναφέρονται στη λίστα και έχει ξεσπάσει σάλος στην ελληνική παροικία του Λονδίνου, παραμένει άγνωστο αν κάποιοι εξ αυτών έδωσαν τελικά το «παρών» στο γκαλά, το οποίο έπληξε ανεπανόρθωτα το προφίλ του President’s Club μετά την αποκάλυψη ότι πολλές από τις 130 κοπέλες, που είχαν προσληφθεί για την «ψυχαγωγία» των καλεσμένων με την εντολή να φοράνε μαύρα εσώρουχα, δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση.

Από βρετανικής πλευράς, καλεσμένοι ήταν ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ Τζίνο ντ' Ακάμπο, ο σύζυγος της Ταμάρα Εκλεστον Τζέι Ράτλαντ και ο Βρετανοκύπριος επιχειρηματίας Τεό Παφίτης, οι οποίοι επίσης παραμένει άγνωστο αν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Αντιθέτως, ο Βρετανός υπουργός για την Οικογένεια Ναντίμ Ζαχάουι ομολόγησε ότι πήγε στο πάρτι που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Dorchester», αλλά έφυγε νωρίς, εξήγηση που έγινε τελικά δεκτή από την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και έτσι τη γλίτωσε με μια μικρή επίπληξη από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του πολυτελούς ξενοδοχείου, με μία από τις σερβιτόρες της εκδήλωσης να αποκαλύπτει ότι στο after party κατέφτασαν πέντε πόρνες ντυμένες στα κόκκινα, οι οποίες άρχισαν να φιλούν αμέσως τους καλεσμένους.

Αντίστοιχα, μία από τις 130 κοπέλες που προσελήφθησαν για να ψυχαγωγήσουν τους ισχυρούς καλεσμένους του περσινού γκαλά αποκαλύπτει ότι της είχε προσφερθεί κοκαΐνη και ότι τέσσερις άνδρες τής είχαν ζητήσει να τους συνοδεύσει σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.



Πηγή: Πετρίνα Καλαμβοκίδη / espressonews.gr