Το ζευγάρι των 540 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η ωραία και ο πολύ ωραίος της showbiz

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντσεν ή η Ζιζέλ Μπούντσεν και ο Τομ Μπρέιντι δίνουν έναν φρέσκο ορισμό στον ορισμό «δυναμικό ζευγάρι». Ο επιθετικός των Patriots είναι ο μοναδικός παίκτης του NFL που κέρδισε πέντε Super Bowls παίζοντας με την ίδια ομάδα.

Η βραζιλιάνα καλλονή, βρίσκεται στη λίστα με τις πλουσιότερες και ισχυρές γυναίκες στην ψυχαγωγία. Όπως γράφει το Celebrity Net Worth, το ζευγάρι αξίζει συνολικά 540 εκατομμύρια δολάρια με το σούπερ μόντελ να κερδίζει συχνά το σύζυγό της με μερικά εκατομμύρια.



Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006 και από τη πλευρά της Ζιζέλ, ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. «Από τη πρώτη στιγμή που τον είδα, χαμογέλασε και ήταν το πιο όμορφο και χαρισματικό χαμόγελο που είχα δει ποτέ» είχε πει η Μπούντσεν στο Vanity Fair. Το ζευγάρι άρχισε να μιλάει από εκείνο το βράδυ της γνωριμίας του και δεν έχει σταματήσει έκτοτε: «Από τη πρώτη μέρα της γνωριμίας μας, ποτέ δεν έχει περάσει ημέρα που να μην έχουμε μιλήσει», συμπλήρωσε.

Μόλις δυο περίπου μήνες μετά τη γνωριμία τους, αποκαλύφθηκε ότι η πρώην αγαπημένη του Μπρέιντι ήταν έγκυος.


Ο σέξι αθλητής, ζήτησε από την καλή του να τον παντρευτεί μπροστά στους γονείς της, το 2009, κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροσκάφος. Μετά το «ναι» από τα χείλη της 37χρονης σήμερα Βραζιλιάνας, η τελετή έλαβε χώρα στη Σάντα Μόνικα, την ίδια χρονιά, με καλεσμένους μόνο ελάχιστους συγγενείς και φίλους.



Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον γιο τους Benjamin Rein και την κόρη τους Vivian Lake.