Tράπεζα έβαλε κατά λάθος στο λογαριασμό φοιτήτριας 4,6 εκατ. δολάρια – Δείτε τη συνέχεια της ιστορίας

Η φοιτήτρια από τη Μαλαισία που ζει στο Σύδνεϋ, η Christine Jia Xin Lee, έγινε πλούσια εν μια νυκτί όταν το 2012, η τράπεζα της έβαλε κατά λάθος στο λογαριασμό της 4,6 εκατομμύρια δολάρια. Ουσιαστικά της είχαν βάλει απεριόριστο όριο υπερανάληψης!

Η 21χρονη φοιτήτρια φέρεται να είδε τα χρήματα το 2014 και από τότε άρχισε να αγοράζει ό,τι έβρισκε μπροστά της. Τσάντες και ρούχα γνωστών οίκων μόδας, πανάκριβα κοσμήματα και άλλα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μια μόνο μέρα ξόδεψε 220.000 δολάρια στο κατάστημα Christian Dior στο Σύδνεϋ, ενώ στη συλλογή της υπάρχει και μια τσάντα Hermes περίπου 150.000 δολαρίων.

Τον Απρίλιο του 2015 τραπεζικά στελέχη και δικηγόροι την επισκέφθηκαν στο σπίτι της στο Σύδνεϋ και της ζήτησαν να επιτρέψει τα χρήματα.





Όταν ρωτήθηκε από τον τραπεζικό ερευνητή, από που πίστευε ότι ήρθαν τα χρήματα αυτά, η φοιτήτρια που σπουδάζει χημικός μηχανικός, απάντησε: «Πίστευα ότι ήταν από τους γονείς μου στη Μαλαισία». Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί, με δεδομένο ότι οι γονείς της έχουν μια μικρή και ταπεινή επιχείρηση.

Η νεαρή κοπέλα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο έκρινε τελικά πως δεν είναι ένοχη! Η ίδια, που δήλωσε αθώα, προσήλθε στο δικαστήριο φορώντας ένα σκισμένο τζιν και πάνινα παπούτσια προφανώς για να ρίξει… στάχτη στα μάτια.

«Αισθανόμαστε σίγουροι πως η πελάτισσά μας θα αθωωθεί» δήλωσε ο δικηγόρος της φοιτήτριας. Όπως και έγινε…

Η Christine Jia Xin Lee σχεδιάζει πάντως μετά τον σάλο να επιστρέψει στη Μαλαισία.