Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ».

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε και επίσημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωστοποίησαν την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ» στο οποίο αγωνίστηκε για έξι χρόνια (2003-2009).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μετακομίσει το καλοκαίρι του 2003 στη Γιουνάιτεντ, η οποία πλήρωσε το ποσό των 19 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέγραψε 292 εμφανίσεις με 118 γκολ και 69 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας 3 πρωταθληματα Αγγλίας και 1 Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον απομένει να περάσει απο τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, καθώς και να διευθετηθούν τα σχετικά με τη βίζα του ποδοσφαιριστή προκειμένου να ολοκληρωθεί η σπουδαία αυτή μεταγραφή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο σύλλογος έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, υπό την προϋπόθεση συμφωνίας προσωπικών όρων.

Ο Κριστιάνο, πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, έχει κερδίσει μέχρι τώρα πάνω από 30 μεγάλα τρόπαια κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων πέντε πρωταθλημάτων UEFA Champions League, τεσσάρων Παγκοσμίων Κυπέλλων Συλλόγων FIFA, επτά τίτλων πρωταθλήματος στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την πατρίδα του την Πορτογαλία.

Στην πρώτη του περίοδο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέτυχε 118 γκολ σε 292 παιχνίδια. Όλοι στο σύλλογο ανυπομονούν να υποδεχτούν τον Κριστιάνο πίσω στο Μάντσεστερ».