Μπομπ Ντίλαν: Κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά 12χρονη

Μια γυναίκα κατηγορεί τον Μπομπ Ντίλαν ότι την «πότισε» με αλκόολ και ναρκωτικά και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, όταν η ίδια ήταν μόλις 12 ετών.

Μήνυση εναντίον του παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή, Μπομπ Ντίλαν, κατέθεσε μια γυναίκα από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Η 65χρονη, πλέον, γυναίκα κατηγορεί τον γνωστό καλλιτέχνη πως την κακοποίησε σεξουαλικά επανειλημμένως το 1965, όταν η ίδια ήταν μόλις 12 ετών.

Η ενάγουσα κατέθεσε την εν λόγω μήνυση την περασμένη Παρασκευή, τρεις ώρες πριν το συγκεκριμένο έγκλημα παραγραφεί.

Ο 81χρονος Μπομπ Ντίλαν ήταν 23 ετών εκείνη την περίοδο και η 65χρονη υποστηρίζει πως ο ίδιος ανέπτυξε φιλική σχέση μαζί της, εκμεταλλευόμενος το στάτους που είχε ως μουσικός και στη συνέχεια της έδωσε αλκοόλ και ναρκωτικά προκειμένου να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.

Η ίδια προσθέτει ότι ο διάσημος μουσικός την απείλησε με σωματική βία, ώστε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, ενώ τονίζει ότι η εμπειρίες της στα χέρια του Ντίλαν την σημάδεψαν ψυχολογικά και την επηρεάζουν μέχρι σήμερα.

Στη μήνυση, η γυναίκα, που δεν κατονομάζεται αλλά αναφέρεται ως J.C, κατηγορεί τον τραγουδιστή για βίαιη επίθεση , ξυλοδαρμό, παράνομη κράτηση και πρόκληση ψυχικής οδύνης, ενώ απαιτεί την τιμωρία του 81χρονου καθώς και αποζημίωση για τα ψυχικά τραύματα που της προκάλεσε.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του Ντίλαν αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία, δηλώνοντας πως «αυτός ο ισχυρισμός που αναφέρεται σε μια περίοδο πριν από 56 χρόνια είναι αναληθής και θα τον αντικρούσουμε σθεναρά».