Ο Α.Πορτοσάλτε ζήτησε από τους πολίτες να μην ανησυχούν γιατί οι μαφιόζοι «ξέρουν σημάδι»! (βίντεο)

Αυτό που σκέφτονται σίγουρα πολλοί στο Μαξίμου και διαρρέουν μέχρι στιγμής και στον φιλοκυβερνητικό Τύπο είπε δημοσίως ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.
Ότι τα συμβόλαια θανάτου και οι εκτελέσεις στη μέση του δρόμου και μέσα σε καφέ δεν αφορούν τους πολίτες οι οποίοι δεν πρέπει να νοιώθουν ανασφάλεια γιατί πρόκειται για «πόλεμο ανθρώπων της νύχτας».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και ενώ οι πολίτες έντρομοι παρακολουθούν την κατάρρευση του αφηγήματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη περί «νόμου και τάξης» υποστήριξε ότι «αυτοί ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν».

Και αυτό το πρωτοφανές επιχείρημα έγινε σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι η μια από τις δολοφονίες έγινε μέσα σε καφέ και θα μπορούσαν να έχουν χτυπηθεί πολίτες που βρίσκονταν στα διπλά τραπέζια.



Η αναφορά του Άρη Πορτοσάλτε δεν είναι καθόλου τυχαία αφού είναι εμφανής η προσπάθεια που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση προκειμένου να πειστούν οι πολίτες ότι όταν πέφτουν δίπλα τους οι σφαίρες σαν το χαλάζι δεν κινδυνεύουν γιατί οι εκτελεστές έχουν συγκεκριμένο στόχο και ξέρουν σημάδι...

Είναι εμφανής η προσπάθεια να αποσυνδεθεί ο πόλεμος της «μαφίας» στις γειτονιές της Αθήνας από την αποτυχία της κυβέρνησης στον τομέα της πάταξης εγκληματικότητας και να αναπτυχθεί ένα αφελές επιχείρημα ασφάλειας που ούτε στην εικονική πραγματικότητα μπορεί να σταθεί.