Τσιτσιπάς - Γουίμπλεντον: Επικίνδυνη πρεμιέρα, «βλέπει» Τζόκοβιτς στα ημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφό (Νο.56 στον κόσμο) στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, ενώ θα είναι στο ίδιο... μονοπάτι με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του φετινού Γουίμπλεντον και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφό στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο 23χρονος Αμερικανός (Νο.56 στον κόσμο) είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. έχει ρεκόρ 12-11 φέτος και έχει βρεθεί μέχρι και το Νο.19 (το 2019).

Αν ωστόσο ο «Στεφ» προκριθεί, θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο απέναντι στον νικητή της αναμέτρησης Ρομπέρτο Καρμπαγιές Μπαένα ή Βάσεκ Πόσπισιλ.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο ίδιο «μονοπάτι» με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αυτό σημαίνει πως οι δύο τενίστες θα συναντηθούν στα ημιτελικά, εφόσον καταφέρουν να φτάσουν μέχρι εκεί.

Από εκεί και πέρα, οι βασικότεροι αντίπαλοι του Τσιτσιπά (βάσει της κατάταξής τους) για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης στο Λονδίνο είναι οι Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και Άλεξ Ντε Μινόρ.

Και η αλήθεια είναι πως αν παρουσιάσει πρόσωπο ανάλογο με αυτό του Ρολάν Γκαρός, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ξανά τον Σέρβο (αν περάσει τα εμπόδια των Μονφίς και Ρούμπλεφ ή Σβάρτσμαν).

Στο άλλο μονοπάτι ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ρότζερ Φέντερερ και Ντανίλ Μεντβέντεφ, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν ως αντίπαλοι στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον.

Δείτε φωτογραφίες του αντιπάλου του Έλληνα τενίστα, αλλά και αναλυτικά την κλήρωση: