Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από την έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε τα ξημερώματα.
Η παρουσιάστρια του Open μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό, αισθάνθηκε έντονες λιποθυμικές τάσεις, ζαλάδα και δύσπνοια.

Όπως ήταν φυσικό η ίδια δεν εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε», η οποία βγήκε σήμερα χωρίς εκείνη στον "αέρα", ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έκανε και την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το ιδωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται.

"Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Θα ακολουθήσω μια διαδικασία προληπτικών εξετάσεων... Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια" ζήτησε χαρακτηριστικά η διάσημη παρουσιάστρια, η οποία υποβάλλεται σε όλες τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί από τι προήλθε η αδιαθεσία.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν οι συνεργάτες της το πρωί της Παρασκευής, οι οποίοι ανέλαβαν την παρουσίαση της εκπομπής της, η αδιαθεσία αυτή δεν συνδέεται με τον κορονοϊό.